Kevés dolog hatott valaha annyira a rajongók érzelmeire, nosztalgiájára és odaadására a popkultúrában, mint a Star Wars univerzuma. Mutatjuk, hogy a Levi's®-ből mit hozott ki az őrület! Mi előre szólunk: nagyon vagány!

A Star Wars: A New Hope 1977-es debütálása óta az űrfantázia egy különleges helyet foglal el képzeletünkben, egy olyan helyet, melyet a rajongók alig várnak, hogy újra felkereshessenek decemberben, amikor  a Star Wars: The Rise of The Skywalker bekerül majd a mozikba. Az imádott történet, amely több, mint 40 évvel ezelőtt kezdődött, végre elérkezik a régen várt befejezéshez. Hogy emléket állítson ennek a pillanatnak, a Levi’s® - egy márka, amelynek szintén van tapasztalata a rajongás, a nosztalgia és az odaadás terén - összeállt a Disney-vel és a Lucasfilmmel egy olyan különleges kiadású kollekció létrehozására, mely a Star Wars epikus történetét ünnepli.

A Star Wars: The Rise of The Skywalker-rel egyidőben megjelenve és az eredeti trilógia ikonikus karaktereit középpontba állítva a Levi’s® x Star Wars kollekció klasszikus Levi’s® ikonokat és az utcai viselet által inspirált darabokat egyaránt tartalmaz: pólókat és pulóvereket csakúgy mint Trucker dzsekiket és különböző koptatású farmereket.

Minden egyes darabon megjelennek a Star Wars univerzum ikonikus elemei - a kedvenc szereplők és űrhajók híres archív grafikái az eredeti filmekből, illetve egyedi Levi’s® elemek, mint bőrcímkék, gombok, nyomtatott zsebek és a híres Levi’s® Batwing logo, mind egy Start wars-os csavarral.

 

“A Lucasfilm és a Levi’s® szomszédok San Francisco-ban. Amikor megtudtuk, hogy a Skywalker szaga utolsó fejezete 2019-ben a végéhez érkezik, összegyűjtöttük a Jedi erőnket és elindultunk a Lucafilmhez droidokat keresni. És itt van egy alig ismert érdekes tény is: Luke Skywalker Levi’s®-t viselt az eredeti trilógiában – fehér Levi’s®-t! Most rajtunk van a sor, hogy visszaadjuk a szívességet Vaderrel, a droidokkal, Chewie-val és Leiával”- mondta Jonathan Cheung, Senior Vice President of Design Innovation at Levi’s®.

És persze milyen is lenne egy Star Wars kollekció az azonnal felismerhető idézetek nélkül, melyek darabok hátára és az ujjakra kerültek hímzéssel vagy nyomtatással— köztük az “Én vagyok az apád!”, a “Réges régen, egy messzi, messzi galaxisban....,” és talán a legjobb, Chewbacca halhatatlan “GGWWWRGHH!!!!”-ja.

A legjobb pedig, hogy azt is mi dönthetjük el, mennyire látványosan fejezzük ki a rajongásunkat: a legvisszafogottabb daraboknak csak a belső szélvarrásán olvasható a klasszikus "May The Force Be With You" mondat és a viselőjén múlik, hogy egy felhajtással megmutatja-e a világnak, a másik végletként pedig egy egész űrcsatát viselhetünk magunkon csillagrombolókkal, X-szárnyúakkal, a Halálcsillaggal és természetesen a Millenium Falconnal.
A férfi és női darabok mellett kiegészítőket is tartalmazó kollekció november 1-jén kerül a hazai Levi's® üzletekbe!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Levi’s®.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Vele ünnepeljük meg a Föld napját

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés