Órát indítottak a párok, ami azon kívül, hogy meghitt és romantikus lehetett, némiképp talán befolyásolhatta az eredményt.

A Queenslandi Egyetem pszichológusa, Brendan Zietsch a The Conversation-ön írt erről a kardinális kérdéskörről, és el is mesélte, miképp zajlott a kutatás:

500 pár adatait elemezték négy héten keresztül, a kísérletben a résztvevők a behatolásnál indították el a stoppert, majd a magömlésnél meg kellett állítaniuk.

Az eddigi legprecízebb tanulmány ezúttal tehát konkrétan az intravaginális ejakuláció idejével foglalkozott, az elő- és utójátékot nem vették figyelembe. Természetesen a mért adatok hatalmas kilengést mutattak, akadtak párok, akiknek a négyhetes középértéke 33 másodperc volt, de olyan is, ahol 44 perc volt az átlag.

Jó, most már nem húzzuk az időt, nézzük a medián középértéket, úgyis az érdekel:

A vizsgálatból az is kiderült, hogy valószínűleg városi legenda, hogy az óvszer használata, illetve a körülmetéltség hosszabb szexidőt eredményez. Nyilván országok, népek között komoly eltérések voltak, ahogy az is kiderült, minél idősebb egy pár, annál rövidebb a szex.

A témába vág:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.