A szorításod erősségét menti el a Swan legújabb luxusizgatója, hogy aztán hetedik mennyországbeli orgazmusokkal röptessen minden nőt a sztratoszférába. Leteszteltük a Womanizer új kihívóját.

A számos nemzetközi díjat elnyert Swan termékcsalád Hug nevű termékéről először az jutott eszembe, hogy a legtöbben el sem hinnék, mennyire formatervezettek is lehetnek a szexjátékok. A Hug csiklókaros vibrátor rózsaszín, formás, plusz gyönyörű és bársonyos szilikonborításával már a legelső kézbevétel is nagyon pozitív élmény, nem is beszélve az elegáns kis keményfedeles dobozról és a fekete, szexi szaténtasakról.

Az egész formavilág és anyaghasználat elképesztően minőségi, szóval már itt nagyon jó érzések kerítik hatalmába a felhasználót. És akkor még be sem kapcsoltuk; pedig az igazi titkok és trükkök ott kezdődnek.

A többi csiklóizgatóval és vibrátorral szemben a Hug valami nagyon elképesztőt tud: saját magunk szabályozhatjuk, hogy milyen intenzitású rezgéseket szeretnénk, majd kialakíthatunk ebből egy maximum húsz másodperces mintázatot – amit egészen a bombasztikus orgazmusig ismételhetünk úgy, hogy a kezünket le is vettük a játékról. Ez a formabontó újdonság a Mimic mode, mellyel szerintünk a rutinosabb vibrátorhasználó hölgyeknek kedveznek, akik pontosan tudják, mi viszi el őket a csúcsra és szeretik a kezükben tartani az irányítást.

Az izgatón összesen két gomb van, de az alsó részén kétoldalt sima nyomással is azonnal szabályozhatjuk a kis barátunkat; ujjaink szorításával lesz erősebb vagy gyengébb a G-pontnál behelyezett és a csiklóhoz tett vibráció. A termék teljesen vízálló és egy feltöltés után több, mint három óráig bírja ébren, szóval a játszadozási lehetőségek tárháza mondhatni végtelen.

Habár elsősorban nők magányos játékszerének tervezték, szerencsés kialakítása miatt simán lehet szex közben is huncutkodni vele; ilyenkor a karos végével lehet izgatni a csiklórészt úgy, hogy nincs bent a hüvelyben; mi a kutyapózt nagyon ajánljuk hozzá, minden szempontból ideális.

A játékszer meglepően kicsi: 16,5 centi a teljes hossza, ebből olyan tíz centi az, ami a hüvelybe hatol, csodás kialakításának köszönhetően pedig azonnal megtalálja a hüvelyfal legorgazmikusabb részeit és kegyetlenül megrezegteti, hogy aztán lepedőmarkolós, párnába ordítós orgazmusok sorát ajándékozza a tulajdonosának.

Szóval az eszköz nem túl hosszú és nem is igazán széles, így a kisebb hüvelyű hölgyek is gond nélkül használhatják – a nagyobb bemenetet igénylő nőket pedig a magunk által megszabható rezgések kéjes tánca fogja meggyőzni, hogy nem a méret a lényeg, hanem a szakértelem.

Az egyetlen negatívum, amit elmondhatunk róla az pont a pozitívumához kötődik: nagyon sokféle felhasználási lehetőséget nyújt, így az elején komolyan ki kell tanulni a kis játékot és minden funkcióját, hogy aztán élesben már ne kelljen előkapni a használati utasítást, mert nem értjük, melyik gomb mit csinál, miért nem hagyja abba a rezgést, most miért nem rezeg, miért nem kapcsol már ki – megéri rászánni ezt a nem túl erotikus előtanulást, hogy aztán tökéletes legyen az élmény.

A Swan Hug ára 19 990 forint a Vágyaim.hu-n – eredeti, negyvenezer forintos árának most a feléért hozzájuthatunk ehhez a prémium kategóriás izgatóhoz, ami nem kicsit jó deal (gondoljunk csak a konkurens márkák csiklóizgatóira, melyek olyan hatvanezer forint körül mozognak). Mi maximálisan ajánljuk, egyedülálló nőknek és kalandokra éhes pároknak egyaránt, mert ilyen okos, személyre szabott és szexi vibrátor még garantáltan nem volt a piacon.

És ezt olvastad már?
Ez a fekete konténerobjektum igazából egy vagány nyaraló Chilében