Szakítani általában se nem szép, se pedig kellemes dolog; csúnya hiszti, vádaskodás és bőgés szokta kísérni a fel is út, le is út jeleneteket. Míg késésben lévő repülőjük az indulásra várakozott, egy Kelly Keegs nevű hölgy szem- és fültanúja volt a mellette két székkel utazó pár drámájának, amit végigtweetelt az oldalán. Nagyon köszönjük neki, hogy így tett, szerintünk te sem bírod ki röhögés nélkül.

A gyönyörű élőtweetet a képek alatt fordítjuk.

Ez a srác most szakított a csajával és a lány ZOKOG
Srác: Nem tudlak elviselni és a közeledben lenni. Helyet cserélnék, ha lehetne.
Srác: Tényleg meglepődtél? Tényleg új neked ez az infó?
Csaj: Csodás. Egyszerűen csodás. Plusz negyven dolcsit fizettem, hogy rajta legyek ezen a járaton veled.
Srác: Nem érdekel. Csaj: Örülök, hogy nem érdekel.Csaj: Ez annyira szemétség. Ezt érdemlem? Miért hozod ezt fel?"Nem akarok ez a csaj lenni. Nem akarok ő lenni. A legjobbat akarom adni neked és nem engeded.Ezt kezded el velem is? A lassú elmúlást? Csakúgy mint a többiekkel?"
Ez a legjobb késésem eddig
Csaj: Nem is érted, miért vagyok ilyen kibaszott szomorú. MINDENT UTÁLSZ BENNEM.Csaj: Ez neked miért ilyen egyszerű? Miért ILYEN GECI EGYSZERŰ? Mit akarsz tőlem?Srác: Nyugodj le. Csaj: Azt hittem, tudod, hogy ez az egész tényleg tart valamerre.
*hangos szipogás*
Néhány nagyon sztoikus perc.Csaj: Na, és akkor mitől vagy te olyan kurva különleges?Csaj: Talán inkább csak ne mondj semmit. NE MONDJ SEMMIT.
"Meg fogom kérdezni Charlotte-ot. Abban a percben, hogy hazaértünk, és meglátjuk, hogy a sztoritok egyezik-e. (OMG, botrány, ki az a Charlotte?)Srác: Nem tudok erről többet mondani. Csaj: Szóval nem pazarlod rám az idődet???*néma zokogás, sok szipogás*
Mi a fasz? Most smárolnak. Nem viccelek.Elindultunk, azonnal rendeltek HAT vodkát és Bloody Mary-t az ötven perces útra, amit csöndben elszürcsöltek, miközben smúzoltak.

Tanulság? Soha ne szakíts repülőn, mert még így is, úgy is egymás mellett kell ülnötök órákig, plusz könnyen lehetsz egy ilyen nagyon vicces élő közvetítés áldozata is!

És ezt olvastad már?
Ez a lány komoly érv lenne Bali mellett