Tengerparti buggy ihlette az átlátszó, króm díszítésű játékszert.

Örökzöld játékok újragondolásával készül az idei Maison&Objet (március 24-28.) dizájvásárra az olasz FAS Pendezza. A bergamói Pandezza testvérek cége már az 1964-es alapítás óta játékokat készít, az idei „új luxus” tematikájú vásáron tehát nem is lehetne érvényesebb téma, mint a közös szórakozás.

A Párizsba vitt sorozat művészeti tervezője a Basaglia + Rota Nodari dizájncég, a gyártást helyi (bergamói) szakemberekre bízták, akik minőségi anyagokat használtak, ahogy az dizájnerberkekben illik.

Buggy ihlette

A csócsóasztal eredetiéjét (Ciclope Capri) az 50-es évekbeli olasz buggy, a spiaggina ihlette, különösen annak króm szegélyei, faberakásos betétei és kézi szövése.

Beltérre viszont az új, átlátszó, krómbevonatú Ghost lesz a nyerő.

„A Ghost személyisége elegáns és elbűvölő, értékes jelenléte egy finom személyiségé – írja a FAS Pedezza, és mi sem írhatnánk szebben. – Ugyanakkor nemcsak egy 'mindent a szemnek' tárgy, hanem valódi professzionális csocsóasztal, amivel rendes meccseket lehet játszani.”

Igaza lehet a szervezőknek: a nagyközönség még mindig ki van éhezve hasonló rendezvényekre, különösen ahol az ötletes dizájn, a gondos megmunkálás és a játék öröme egyszerre van jelen. A Ghost mellett az olaszok egy pingpongasztalt (Dada Outdoor) és egy biliárdasztalt (Cubista) visznek a vásárra.

(Forrás: FAS Pendezza)

Ez is érdekelhet:

Így néztek volna ki a világ legismertebb logói a középkorban

Az Instagram, a Playboy és a Tinder középkori logóját is megtervezte a grafikus, és az eredmény zseniális lett.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában