Gondolkodtál már azon, hogy vajon mit csinálnak a munkatársaid akkor, amikor úgy gondolják, hogy senki sem figyeli őket? Ha eddig azt hitted, hogy csak üzeneteket olvasgatnak, akkor bizony tévedtél. Egy új tanulmány szerint elég sokan vezetik le a feszkót némi játszadozással.

A szóban forgó felmérésben több, mint 1000 embert kérdeztek meg a mocskos munkahelyi szokásaikról, hogy kiderüljön végre, mi folyik az irodaépületek elhagyatott zugaiban.

Ami a munkahelyi maszturbálást illeti, a férfiak 13 százaléka vallotta be, hogy bizony előfordult már, hogy magához nyúlt pihenésképpen, míg a nőknek csupán az 5 százaléka tett ilyesmit. Ami ennél egy fokkal megdöbbentőbb az az, hogy

És hogy mi a helyzet a pornónézéssel? Úgy tűnik, az önkielégítés népszerűbb ennél, a férfiaknak 11 százaléka, míg a nőknek 3 százaléka pillantott már bele felnőttfilmbe a munkahelyén.

A felmérés keretein belül annak is utánajártak, hogy milyen arányban szoktak a dolgozók fantáziálgatni a munkatársukról vagy éppen a főnökükről. Talán nem is annyira meglepő, hogy

És hogy ebből a fantáziálásból mégis milyen gyakran lesz valóság?

míg 4 százalék azok aránya, akik akcióztak a melóhelyen, viszont nem egy másik alkalmazottal. Érdekesség, hogy a melóban szexelők 14 százaléka bukott le.

Végezetül azt is megtudhatjuk, hogy a legnépszerűbb időpont a szexhez a munkaórák utáni percek, hiszen az akciók 72 százaléka a meló befejezése után történt meg, míg 36 százaléka a munkaidő alatt és csupán 17 százaléka kora reggel, még a munka megkezdése előtt, bemelegítésképpen.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon