Hat, telefonra telepíthető szexi játék és app a modern Káma-szútrától a meghallgatható Viagráig.

Dirty Games Truth Or Dare

A felelsz vagy mersz alkalmazás pont olyan, mint óvszert tartani a pénztárcádban, vagyis ciki, de hasznos. Ha már minden csaj belement a játékba, és szeretnéd, hogy biztosan elég bevállalós legyen a dolog, akkor a Dirty Games Truth or Dare a legjobb választás: dupla, tripla, csoportos, csak csajoknak szóló feladatok, külön kártyák fiúknak és lányoknak, belemenős kérdések, még belemenősebb merések. Az iPhone-ra és iPadre elérhető játékban a készítők ígérete szerint sosem fogsz kétszer ugyanazzal a kártyával találkozni; a következő bulin tesztelheted is, hogy igazat mondtak-e.

Cosmo Sex Position Of The Day

A Káma-szútra XXI. századi verziója százhúsz pózt sorol fel részletesen, pontos leírással, nehézségi szinttel és persze illusztrációkkal. Ha ránk hallgatsz, az első randin azért nem mutogatod a lánynak, hogy milyen fasza programot találtál 679 forintért a Google Playen, de a több hónapnyi munkaanyag még a boldog párkapcsolatban élő Casanováknak is rengeteg újdonságot tartogathat.

Sexy Vibes

A telefon rezgőfunkciója régóta az egyik legnépszerűbb fícsör az egyedülálló nők körében, amit a Sexy Vibes olyannyira tökélyre fejleszt, hogy kvázi vibrátorrá alakítja a telefonunkat. A Google Playről ingyen lehúzható appban mindenki megtalálja a neki való intenzitást, akár csak finoman kényeztetnéd a barátnődet (fluffy bunny), akár durvulnátok egy kicsit (washing machine). Csalódni biztos nem fogsz: a Google webáruházában számtalan elégedett értékelés bizonyítja, hogy a dolog működik.

Sex Drive

A Sex Drive nevű applikáció a Viagra mobilos megfelelője, csak ezt nem bevenni kell, hanem egyszerűen hallgatni. A program készítői azt ígérik, hogy a binaurális hang sztereó fülhallgatóval hallgatva már tíz–húsz perc után érzékelhető változást hoz a szexuális teljesítőképességünkben, és bár szerintünk inkább csak idegesítő (ráadásul a binaurális hangok libidóra gyakorolt hatása tudományosan nem igazolt), 1,99 dollárért azért megérhet egy próbát az Apple-júzereknek.

Play With Me

A kocsmákból jól ismert gyümigép szexi változatában gyümölcsök helyett testrészeket és instrukciókat kell kipörgetnünk, a kapott kombinációt pedig azonnal végre is kell hajtanunk a párunkon. Mivel a lehetőségek a karra adott puszitól az orális szexig terjednek, ezért előjátékhoz ideális választás, bár szerencsés pörgetés esetén kicsit „bele a lecsóba” hangulata lesz a dolognak. Cserébe ingyen szedhetjük le a Google Playről.

69 Places

Nevével ellentétben a program 99 helyet sorol fel, ahol egymásnak eshettek a pároddal a klasszikusnak számító lifttől egészen a családi vendégségig. Nem könnyű kihívás, de ha sikerül az összeset kipiálnod, akkor azzal az elégedett érzéssel dőlhetsz hátra, hogy már tényleg csak toronydarun nem… vagy talán még ott is. Ingyen vihető az iTunesból.

(Forrás: Mashable)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés