Azért valljuk be, férfinak lenni sem egyszerű a mai világban. Néha ugyanis olyan megfoghatatlannak tűnő, ravasz kihívással is szembe kell néznünk, mint a női orgazmus.

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan nők, akik igen nehezen tudnak csak elmenni, és persze akadnak olyanok is, akiknek semmi gondjuk nincs ezzel és akár többször is képesek elélvezni egymás után. A helyzet tehát nem egyszerű, igen soktényezős dologgal állunk szemben.

Még szerencse, hogy néhány kellőképpen elszánt és kíváncsi tudós ezt a kérdéskört is körbejárta már helyettünk. Most éppen azt a szegletét, hogy miért képesek egyes nők akár százszor is a csúcsra jutni. Ezt a jelenséget nevezik ők szuper orgazmusnak.

A The Super Orgasm nevű brit dokuban a kutatók 5 nőt vizsgáltak meg annak érdekében, hogy megfejtsék, miért tudnak a gyengébbik nem tagjai egyhuzamban több orgazmust is elérni, hogyan lehet akár százszor is átélni a gyönyört, és mi játszódik le közben az agyukban. Ehhez a kísérletben résztvevőknek egy MRI gépben kellett önkielégítést végezniük, miközben egy borzasztóan bizarr maszkot is hordaniuk kellett.

The Super Orgasm / Channel 4

A tudósok pedig azt figyelték meg, hogy azok a nők, akik csak egyszer jutottak el a csúcsra, alacsonyabb alfa hullámokkal rendelkeztek maszturbálás közben, ez pedig azt jelenti, hogy nem voltak képesek kellőképpen elengedni magukat, nem voltak elég nyugodtak közben.

Ezzel ellentétben azok a nők, akiknek sikerült többször is orgazmust átélniük, magasabb alfa hullámokkal rendelkeztek.

Ezek alapján a titok abban rejlik, hogy valaki képes-e közben teljesen kikapcsolni, képes-e valóban elengedni magát.

A kutatók úgy vélik, hogy a szuper orgazmus némi jóga és relaxáció révén kivitelezhető, ha utána az illető teljesen ki tudja kapcsolni az agyát és meg tud feledkezni az egyéb dolgairól.

Mindezek tükrében már meg is van a tökéletes recept, ha kedveskednél a csajodnak, csupán kényelmes és nyugodt helyszínt kell biztosítanod, meggyújtanod néhány gyertyát, meditálni vagy jógázni vele egyet és már mehet is a szuperkedés...

(via)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában