A videóban Daisuke Nakazawa mesél arról, hogyan vált ez a japán specialitás az életévé. A séf korábban Jiro Ono tanítványa volt, aki a szusikészítés egyik legnagyobb mestere, volt tehát kitől ellesnie a fogásokat. A végtelenül precíz munkáját bemutató felvételek pedig egészen zseniálisra és étvágygerjesztőre sikerültek. Ez valóban konyhaművészet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
43% Igen, de menedzselhető.
46% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés