Az előregyártás nagyban gyorsítja az építkezést, és kevés szakember kell hozzá, de még a szükségesnél is kevesebb szakember van jelenleg – ők most a győri tanpályán tét nélkül gyakorolhatnak az éles helyzetekre.

Az előregyártott betonelemek meghatározó szerepet játszhatnának a modern házépítésnél, de a szakemberhiány – meg a szaktudás hiánya, és az emiatt érzett bizonytalanság – komolyan akadályozza a technológia terjedését. Éppen ezért a Leier nagy lépésre szánta el magát:

a győri gyárában létrehozott tanpályán szervezett ingyenes oktatást. A képzés elméleti és gyakorlati részből áll.

Az előregyártott építőanyagok nagy előnye, hogy gyorsítják az építkezést, továbbá a technológiának köszönhetően maximum öt főre van szükség a kivitelezés helyszínén – írja a cég híre. Ezek a speciális elemek megoldást nyújtanak a szakemberhiányra, és alkalmazásukkal jelentősen lerövidül a kivitelezési idő, és az ezzel járó rezsiköltség is.

Ezért klassz a győri tanpálya: a gyakorlati fogások megismerésére, begyakorlására jelentkezők valódi körülmények között vehetnek részt az előregyártott betonelemek szakszerű kivitelezésében. Például az építkezésen zajló folyamatok élethű szimulációja során megtanulható, hogyan kell az előregyártott vasbeton kéreg- és födémpaneleket szakszerűen összeszerelni.

Miután a vállalat igyekszik folyamatosan innoválni, tartani a nemzetközi trendeket, már három évvel ezelőtt létrehozta a saját tanpályáját, amit most korszerűsített is, hogy a tanulók a legkorszerűbb elemekkel dolgozhassanak a legújabb technológiai megoldásokon. A cél, hogy a szakemberek ne éles helyzetben találkozzanak először a beépítendő építőanyagokkal, hanem „tét nélkül gyakorolhassák” a megfelelő lépéseket.

A teljes hírt elolvashatod itt, és ha úgy érzed, mindjárt jelentkezhetsz is a képzésre.

(Forrás: Leier)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ez a legbonyolultabb kínai írásjegy