Egy amerikai designer, Matthew Wyne vállalta, hogy közreműködik a névtelen 26 éves lány terveinek megvalósításában. A lány a szerelmet keresi. Állj csak meg egy pillanatra!

A ötletgazdáról csupán a korát lehet tudni, illetve azt, hogy Wyne egyik barátja. A művész stílusos, kézzel rajzolt plakátokkal és szórólapokkal segítette a projectet, ami apró, mégis fontos üzenettel bír.

"Keresek valakit, aki észreveszi a költészetet a dolgokban." - a plakátokon ilyen és ehhez hasonló jellemvonások írják körül azt az embert, akit a lány keres magának. Meglehetősen szokatlan lehet egy ilyen személyes kívánsággal találkozni az utcán és ebben rejlik az üzenet fontossága. A project ugyanis - akár szándékoltan, akár véletlenül - arra hívja fel az utca emberének a figyelmét, hogy tartsa nyitva a szemeit. Egy olyan világban, ahol sokan úgy söprögetik a Tindert a metrón, hogy közben szét sem néznek maguk körül, ez az ötlet olyan, mintha valaki megrázná a válladat. A videóban a művész egyszerű járókelőket kérdez arról, mit gondolnak a kampányról.

Az egyik srác arra a kérdésre, hogy ő mit keres valójában, a lehető legegyszerűbb választ adja: szerelmet. Magától értetődő válasz, a "hogyan?"-ra azonban még tippje sincs, és ez az, amire sajnos nincs betonbiztos módszer.

Az ismeretlen 26 éves lánynak azért sikerült megajándékoznia minket egy nagyon fontos tanáccsal: Néha nézz fel a képernyőről, hátha találsz valami igazán fontosat!

(via tumblr)

És ezt olvastad már?
A férfiak jóval környezetszennyezőbben táplálkoznak, mint a nők