Négy emelet boldogság, párral vagy egyedül egy gyönyörűen berendezett és felújított, hangulatos padlástérben, az Opera mellett. Vigyázat, nagy lakás!

Tágas, hangulatos belvárosi lakás eladó

Lokáció

Terézváros körúton belüli része a kultúráé. A negyed központi magja – Hajós utca, Opera, Liszt Ferenc tér – elegánsabb, mint a többi kerület, sok kiülős szórakozóhellyel, kulturális objektummal, sétálóutcával. Az alábbi gyönyörű lakást a terület egyik legjobb fekvésű utcájában, a Zichy Jenőben hirdetik eladásra. A 3 szobás, óriási nappalival rendelkező, 79 négyzetméteres otthont 19,75 millió forintos irányáron kínálják. Mivel a lakás negyedik emeleti és egy mellékutcában van, nagyon csendes, így mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a nagyvárosi pezsgést, de szeretnének nyugodtan pihenni is.

Vizualitás

A lakás különlegessége, hogy egy padlástér átépítésével lett kialakítva, és bár nem tetőtéri, a hangulat franciásan kedves és bohém. Ízlésesen kialakított belső terek, vörösre festett fagerendák, változatos kiszögellések és benyílók, valamint csodálatos kilátás jellemzik a lakást. Amely rendkívül tágas és világos: mivel keleti fekvésű, a negyedik emeleten bőséges napfény éri. Mivel a képeken nem láttunk légkondicionálót, feltételezzük, hogy a lakásban nyáron sem pusztulunk bele a melegbe. A nagyméretű, ablakos fürdőszoba kerámia burkolatú, a többi helyiség parkettázott. A fürdőszoba ablaka a belső kertre néz, fala szép kékes mozaikcsempével burkolt. Stílusos és hangulatos lakás, minőségi anyagokkal, némi zöldfelülettel.

Ár/érték arány

A nyílászárók újak, a meleg vízről és a fűtésről korszerű kombi cirkó gondoskodik. A konyha fullosan gépesített, ez benne van az árban. A lakás elosztása is megfelelő: a hatalmas nappali egybe van nyitva az amerikai konyhával, e mellett két külön bejáratú hálószoba is tartozik hozzá. A lakásnak egyetlen szépséghibája van: nincs lift a házban. Bár egy negyedik emeleti lakásnál ez kizáró tényező lehet, ennél a kecónál talán mégis köthetünk kompromisszumot, feltéve, ha nincs babakocsis kisgyermekünk. Az ingatlan ugyanis nagyon jó vételnek számít, mivel a kitűnő lokációhoz, a nagy mérethez, és az ütős belső berendezéshez képest mindössze 19,75 milliót kérnek érte. A gyermeket tervezők azért tájékozódjanak előre, hogy mikor várható a lift beszerelése, az várható-e egyáltalán.

Patinás műemléklakás kiadó az Alkotmány utcában

Lokáció

Belváros-Lipótváros Parlamenthez közel eső része lényegében egy klasszikus kormányzati negyed benyomását kelti. Kormányhivatalok, minisztériumok, menő ügyvédi irodák helyszíne ez, ahol az utcák szélesek és csendesek, és mindig van hely beülni egy ebédre vagy kávéra. A fenti, elképesztően szép műemléklakást a hosszú Alkotmány utcában hirdetik kiadásra havi 80 ezer forintért. A 2 szobás, 84 négyzetméteres, harmadik emeleti (lift van!) kecót elsősorban igényessége, finom részletgazdagsága, antik jellege miatt ajánljuk mindazoknak, akik vonzódnak a reprezentatív környezethez, és ezért hajlandóak többet áldozni is.

Vizualitás 

A belső kialakítás alighanem önmagáért beszél, ennek erőssége a finom részletekben rejlik. Intarziás üvegajtó, gyönyörűen díszített mennyezet és ajtók, faborítású radiátorok, öt méteres belmagasság jellemzik a lakást, amely első és második pillantásra is lenyűgöző. A konyha egy hosszú, dupla ablaksorra néz, ami rendkívül egyedi hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Ne feledjük, a klasszicista környezethez igen jól passzolnak a modern, high-tech dolgok! Mivel a lakás bútorozatlan, biztosak lehetünk benne, hogy szépen fognak mutatni benne saját, modern bútoraink és technikai kütyüjeink.

Ár/érték arány

A lakás frissen felújított és gépesített. Elrendezése megfelelő: előszoba, konyha, konyhából nyíló félszoba, hall, hallból nyíló tágas nappali és fürdőszoba. A konyhában villanytűzhely és mosógép szolgálja a mindennapokat. A házközponti fűtésért – egész évben – havi 25 ezer forintot kell fizetni. Erre még rájön a 17 ezer forintos közös költség, amiben feltehetően benne van a korlátlan vízfogyasztás is. Internettel és áramfogyasztással együtt tehát 130-135 ezer forintba kerülhet alaphangon a lakhatás költsége. Bár a hirdető elsősorban ügyvédi irodának kínálja a lakást, szerintünk ez jó választás lehet a harmincas, jól kereső fiataloknak is – párral vagy egyedül. Cserébe igazán egyedi, igényes és klasszikus lakásban élhetünk a város szívében, nem messze a Parlamenttől.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés