Természetesen mindenkinek jólesik, amikor egy idegen méltatja őt. Ennek ellenére simán beleszaladhatsz egy olyan szituba is, amikor hiába közeledsz egy nőhöz kedves megjegyzésekkel, könyörtelenül el leszel utasítva. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy miképpen bókolsz.

Az is lehet, hogy az adott buliban te már a sokadik férfi vagy, aki bepróbálkozik nála, és az előző kettő éppen hamisítatlan paraszt volt, így te hiába közeledsz csupa jó szándékkal, rajtad csattan az ostor. Meg persze az is előfordulhat, hogy rosszul választod meg a szavaidat és a próbálkozásodat félreértik. A kifinomult bókolás és a már elcsépelt, unalomig ismételt csajozós szövegek között ugyanis éles határvonal húzódik.

Mi most 4 tippet adunk a sikeres bókoláshoz, amelyeket alkalmazva sokkal nagyobb eséllyel indulhatsz a kiszemeltednél.

1. Ha már valamennyire ismered az illetőt, emelj ki egyet a jó tulajdonságai közül. Mindenki folyamatosan dolgozik a saját karakterén és igyekszik egyre jobbá válni, fejlődni a személyiségjegyeit illetően. Éppen ezért sokkal többet jelenthet egy nő számára, ha nem a lábait dicsérgeted, hanem inkább kiemeled a magabiztosságát vagy az optimizmusát.

2. Inkább egy választását dicsérd meg a fizikai adottságok helyett. Persze, az is tök jó, ha elmondod neki, hogy mennyire szépek a szemei, de egy fokkal még jobb lehet, ha hozzáteszed, hogy a szép szemeit mennyire kiemeli az a felső, amit éppen hord. Hogy miért? Azért, mert a szemünk alakjára vagy színére nincs befolyásunk, az öltözködésünkre viszont van, ezáltal személyesebbé válik a bók.

3. Emeld ki az intelligenciáját. Sokak szerint az intelligencia az egyik legjelentősebb vonzerő. A nők sokszor magukhoz hasonló szintű szellemi energiával, kíváncsisággal, (tisztelet)tudással rendelkező partnert keresnek. Amikor ennek megfelelően kiemeled az ő intelligenciáját, önkéntelenül is potenciális partnerként kezdhet el rád tekinteni.

4. Méltasd a családját és a barátait. Sok esetben, ha a családja és a barátai nem fogadnak el téged, ő maga sem fog. Ha a hozzá közel álló személyek szimpátiáját elnyered, máris jó úton haladsz. Plusz, értékelni fogja, hogy méltatod a felmenőit - akikre valószínűleg büszke - ezáltal pedig őt is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés