Szóval szeretnéd tudni, hogyan lehet egy masszázsból végül életed legjobb menetét kihozni? Szerencséd van, rögtön el is mondjuk.

Ebben sokat segít az is, hogy a masszázs eleve egy erotikus dolog, elvégre a kezeidet egy nő testén végigfuttatva okozol neki sok-sok örömöt. Ráadásul nem is kell profinak lenned ahhoz, hogy élvezetes legyen. Elvégre a legtöbbünknek fogalma sincs arról, milyen pontokat, milyen technikákkal kellene helyesen megdolgozni, ám mindezen tudás nélkül is jóleső masszázst tudunk nyújtani a partnerünknek.

És hogy miképpen érheted el, hogy a beleölt energiád tutira megtérüljön, azaz a masszázs garantáltan szexbe torkolljon? Candice Leigh, a téma szakértője sorolt fel pár tippet, ezek közül válogattunk.

Alapozd meg a hangulatot. Tompítsd le a fényeket, gyújts meg néhány gyertyát és rakj be valami kellemes zenét. Tudományos kísérletek alapján a vanília illat a legszexibb, szóval ha igazán biztosra akarsz menni, keress vaníliás gyertyát.

Használj masszázsolajat. Ha már úgyis a szex a cél, egy kis extra sikamlósság nem fog ártani, sőt! Persze nem szabad túlzásba esni, elég néhány csepp a tenyeredre, mielőtt belekezdenél a munkába, és aztán utólag pótolhatod, ha még szükséges. A legjobb talán a kókuszolaj, hiszen egyrészt természetes, másrészt pedig jó illata van.

Gondolj a masszázsra előjátékként. Egy érzéki masszázs kiváló előjáték lehet, a nők úgy is imádják a hosszú előjátékot, míg a férfiak nem szánnak rá elég időt. Ha ügyesen masszírozol, erős szexuális hormonokat szabadíthatsz fel, amelyek beindítják a nemi vágyat, ehhez csupán az kell, hogy újra és újra megérintsd az erogén zónákat.

Ne siettesd a dolgokat. Vannak az életben olyan dolgok, amelyekre muszáj kellő időt fordítani, amelyeknek meg kell adni a módját. A szexi masszázs is ilyen, szentelj időt minden testrészének. Ha az egész testét kezelésbe veszed, annál jobb lehet a szex utána.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés