Tíz konkrét tipp, amivel profin felizgathatod a csajod
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezúttal is kihagynánk a méhecske-virág rébuszokat és igen konkrét, naturális tanácsokkal látunk el, hogyan érintsd meg szíved választottját a lába között. Jaj, nem kell ennyire megköszönni, hiszen ezért dolgozunk.

 

Ezúttal is kihagynánk a méhecske-virág rébuszokat, és igen konkrét, naturális tanácsokkal látunk el, hogyan érintsd meg szíved választottját a lába között. Jaj, nem kell ennyire megköszönni, hiszen ezért dolgozunk.

 

1. Kedvesen és nedvesen

Kezdésnek egy aranyszabály: soha ne izgasd a nőt úgy, hogy zéró nedvesség van a háza táján. Ha magától az előjátéktól nem sikerült benedvesednie, akkor vagy nyelvvel kezdd a játékot, vagy nyálazd be az ujjaid, mielőtt nekifogsz. Nedvesség nélkül az izgatás nemhogy hatástalan, de akár még fájdalmas is lehet, szóval nagyon figyelj erre.

2. Hagyd fent a bugyit

Egy darabig, vagy jó darabig. Ez azért is jó, mert sokszor az azonnali nekimenés a nemi szervnek túl sok: a rendes felizgulás előtt még túlérzékenyek a klitoriális részek. Ezért simogasd a bugyin keresztül, egy-egy ujjal lopakodj be, majd gyere ki, húzd oldalra a fehérneműt a vaginánál és vissza. A gyakorlati hatás mellett pszichológiai izgalomfaktora is van: mintha egy nyilvános helyen csinálnátok, ahol nem lehet levenni a fehérneműt – ez pedig a legtöbb nőnek határozottan szexi gondolat.

3. A női nemi szerv is változik

Ahogy a hímvessző is megmerevedik vagy lelohad, úgy a hölgyekben is tapintható fizikai változások mennek végbe egy aktus során. Ezért ha már az előjáték első percében azt a pontot próbálod izgatni a csiklójánál, amitől mindig el szokott menni, ne lepődj meg, ha nem válik be: a hölgy még nem nyílt ki eléggé, a vér nem tolult a csiklóhoz és még nincs csiklómerevedése (így hívják ugyanis a csikló izgalmi állapotban lévő megduzzadását). Ezért kezdd a lenti ujj-játékot a következő tippünkkel.

 

4. Nagyajkaktól befelé

Reméljük, vágod fejből a nemi szervek részeit, de ha nem, akkor mondjuk, hogy a nagyajak a külső két ajak, míg a beljebb lévőket kisajkaknak nevezzük. Kezdd az izgatást úgy, hogy le-fel simogató mozdulatokkal kényezteted a külső ajkakat, majd lassan széttárva haladj a kisajkak felé. Ajánljuk, hogy fogd a mutató és a gyűrűsujjad közé a nagyajkakat, így a középső ujjadat finoman betolhatod a hüvelybe, ha érzed, hogy kellően benedvesedett a partnered.

5. Csikló: fityma és makk

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de igaz: a nőknek is van fitymája és makkja, így hívják ugyanis a klitorisz két részét (a csiklót és a kis bőrt a csikló fölött). A bőrrészt (és nem alatta) körkörös, felfelé ívelő mozdulatokkal kezdd el izgatni, így egyrészt befolyásolod  a vérkeringést, másrészt nagyon beindíthatod azzal, hogy nem érsz még konkrétan a csiklóhoz, csak körülötte játszol.

6. Fel a vénuszdombon

Bármilyen csiklóirányú simogatást, valamint a nagy- és kisajkak izgatását százszoros intenzitásra emelheted, ha feltolod hüvelykujjal a csikló fitymája fölött a kis zsírpárnát, amit vénuszdombnak hívnak. Így egyrészt sokkal jobban hozzáférsz a szemérmes részekhez, másrészt teljesen ki is tárul és repozicionálódik a női nemi szerv összes külső része.

7. Az a bizonyos G-pont

A G-pont a legtöbb szakértő szerint a hüvelyi fal elülső, has felőli oldalán van körülbelül középen. Tenyérrel felfelé kezdd el ujjal izgatni a belső falat, először gyengédebben, majd miután érzed, hogy benedvesedett, erősebb és mélyebb mozdulatokkal folytasd. Ha már nagyon benedvesedett, akkor ne félj két ujjat betenni – a legtöbb nő nagyon szereti, ha kitöltik belül.

8. A méhnyak felé

Ha a barátnőd szereti a mély behatolást, akkor nem kérdés, hogy élvezni fogja, ha az ujjaiddal kényezteted. Lassan, egyre mélyebbre, majd teljesen az ujja(i)d tövéig juss fel a hüvelyben, egészen a méhnyakig, ami egy nagyon érzékeny és kéjes hely a nőkben. Amint bent vagy, finoman masszírozd belülről a falat állandó kis nyomásokkal, és figyelj, hogyan reagál rá: az elégedett nyögés természetesen folytatást jelent, elhúzódás vagy felszisszenés esetén viszont gyere kijjebb.

9. Mindkét kézzel

 

A női nemi szerven, szervben és környékén számos pont van, aminek a stimulálása gyönyört okoz. Ezért azt javasoljuk, hogy vesd be mindkét kezedet és különböző pontokat izgass egyszerre: finoman mozgasd benne az ujjad, miközben egy másik ujjad a csikló felső részén köröz, megint másik ujjad pedig a gátrészt (a vagina és a végbélnyílás közti rész) simogathatja.

10. Válts pozíciót

Ha már vannak bevett módszereid, melyekkel a csúcsra járatod a csajod, akkor nehogy elfelejtsd őket, sőt! Duplázd meg az élményt azzal, hogy ugyanezt eljátszod vele egy másik pozícióban. Ha eddig például a hátán feküdt a nő, akkor megpróbálhatjátok úgy, hogy kutyapózban van vagy épp a fejed fölött térdel. Összességében a jótanácsunk: légy kreatív, a barátnőd hálás lesz érte.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.