XL és XXL szexpózok jönnek!

Habár a legtöbb pornó arra tanít minket, hogy csak kockás hasú és darázsderék + E-kosaras melltartós hölgyek kufircolnak csak a világon, ez azért nincs egészen így. Most jön tíz olyan póz, ami kifejezetten a dundibbaknak és kevésbé edzésben lévőknek kedvez.

Kanapés kutyapóz

A behatolás így nagyobb hassal könnyű és ha nagy kartámlás a kanapétok, akkor a hölgyet teljesen jól tartja maga a kanapé – plusz az ágynak is adtok egy nap kimenőt. A póz amúgy kifejezetten jó arra, hogy 1) análisan játszadozzatok 2) a párod játsszon magával egy csiklóizgatóval.

Fordított tehenészlány

Ez a póz kifejezetten akkor előnyös, ha a férfinak nagyobb a pocakja, mert a nő a férfi lábfeje felé hajolva mélyen tud behatolni és dolgozni a hímtagon fel-le plusz előre és hátra (valamint a nő súlya is kevésbé érezhető). Ha van egy kis magasságkülönbség is a hölgy javára, akkor még a térd alá tett extra párnával is segíthető a jó kúrásdőlésszög.

Fekvőtámaszos misszionárius

A hagyományos szerzetespóz nem minden pocakosabb vagy nagyobb combú párnak kedvez; nehezebb a behatolás és a nő is azt érzi, hogy szétnyomják alul. A póz lényege, hogy a férfi igyekezzen minél nagyobb szögben behajlítani a térdét, a karját pedig fekvőtámasz-helyzetben tartani, miközben a nő a lábait átkulcsolja a férfi fenekén, így biztosítva a könnyebb utat a behatoláshoz.

Álló perec

Az ágy vagy egy magasabb bútor szélén ül a nő, te az egyik lábát a nyakadba/karodra veszed és rézsút behatolsz. Ez a póz két dolog miatt is nagyon jó: sokkal könnyebb a hozzáférés, mint misszionáriusban, és ha a hímtag nem túl nagy, ez a pozíció biztosítja, hogy teljes hosszúságában érezze a péniszt a nő. Extra gyönyörökért pedig egy vibrációs péniszgyűrű is baromi sokat tud segíteni – mind a nőnek, mind pedig a férfinak az aktusban.

Párnaterpesz

Sose becsüld alá egy párna erejét szexben! Főleg telteknél nagyon jól jön egy csípő alá tett párna fekvő pozícióban, mert feljebb emeli a csípőt, így a vaginát is – amitől a pocak lejjebb csúszik és a behatolás egyszerűbb. Itt a nő terpeszben van, a férfi pedig térdelve hatol be.

Szerelemhinta

Ha benne vagytok egy extravagánsabb megoldásban, akkor a szexhintától nagyon meg fogtok lepődni, mennyire működik! A jól rögzített eszköz teljesen tartja a hölgyet, miközben a férfi kábé bármilyen ütemben magára húzhatja a nőt – és mindkettőtöktől minimális erőkifejtést igényel. Itt tudsz válogatni köztük!

Ágyszéli örömök

Főleg nagyobb hasú férfiaknak kedvez a póz, melyben a nő a csípőjét teljesen az ágy szélére tolva, lábait az égnek emelve várja a hímtagot, amit így nem annyira takar el a felesleg. Egyszerre vad és intim póz, amiben a férfi nagyon jó ütemet tud diktálni és mégis ott a szexi szemkontaktus – valamint a nő is izgathatja magát mell- és csiklótájékon közben.

Álló kutyapóz

A jó öreg kutyapóz nem véletlenül sokak kedvence és a teltebbeknek is kedvez: a férfi szabad ritmus diktál, miközben a hímtagnak így van a legnagyobb esélye stimulálni azt a bizonyos orgazmikus G-pontot a hölgy vaginájának belső falán.

Éjféli nasi

Nem kell félni attól, hogy kivigyétek a szexet a hálóból – baromi új és izgalmas dolog. Egy-egy magasabb bútorra/pultra rátenni a nőt és hátulról behatolni azért is jó, mert minél magasabban van a nő, annál könnyebb pocakkal a behatolás – plusz így a nő is a testsúlya nagy részét a lábán tartja és nem fárad el olyan gyorsan.

Feneket fel

Végül ezt a nagyon szexi kutyapóz-variánst ajánljuk, ami teltebbeknek és kisebb hímtaggal rendelkezőknek egyaránt előnyös. A nő a hasán fekszik (így az nincs az útban) fenekét magasan feltolja, a férfi pedig nem horizontálisan, hanem felülről lefelé hatol be (így az ő hasa sincs az útban). Anális gyönyörökhöz is tökéletes póz, de hagyományosan is garantált vele a vad este!

Ha pedig fáznál szex közben, akkor erre parancsolj:

És ezt olvastad már?
A Casio és Rubik-kocka összeállnak egy közös G-Shock erejéig