Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor online randizásról van szó, néhány előnyös képre feltétlenül szükséged lesz. Ha a képeid nem stimmelnek, hamar belebukhatsz a dologba. Még szerencse, hogy a Hinge nevű applikáció elemzői megvizsgálták, milyen képekkel növelheted az esélyeidet leginkább.

Miután kielemezték a saját felhasználóik képeit és persze az azokra érkező pozitív visszajelzéseket, már meg is volt a tuti recept. A Hinge-profilok legalább 6 képből állnak, ezeket tudják mások belájkolni, majd pedig kölcsönös szimpátia esetén párbeszédet kezdeményezni egymással. Na de elég a társkereső bemutatásából, lássuk, hogy mire is jutottak!

A férfiak képei akkor igazán sikeresek, ha az adott személy:

1. Egyenesen a kamerába néz

2. A fogai megvillantása nélkül mosolyog

3. Egyedül szerepel a képen

+ Sportolással kapcsolatos a kép

+ Fekete-fehér a kép

És hogy mi az, amit mindenképpen ajánlatos elkerülnöd? A szelfiket jobb mellőzni, különösen a fürdőszobában készített szelfiket, csakúgy mint a gyerekes filtereket. Az ilyesmi nagyon nem nyerő a nők körében. Ugyanígy gagyinak számítanak a strandon készült fotók, ellenben a bulizós és a sportolós képek jöhetnek.

Ha mindezek alapján a tökéletes profilképet kellene jellemeznünk, akkor az valahogy így nézne ki: vadul szörfölsz rajta épp egyedül egy hatalmas hullámon, miközben egyenesen a kamerába nézve mosolyogsz csukott szájjal, természetesen fekete-fehér filterrel. Menni fog?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.