A brit séf étteremlánca a budai vár után bevette a pesti oldalt is.

Menő, pezsgő környezetben nyitotta meg kapuit Európa első Jamie’s Pizzeriaja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.

A Jamie's Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron.

A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak.

A Jamie’s Pizzeria laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak, minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak.

A Jamie’s Pizzeria lánc annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy Jamie és fejlesztő csapata a Zsidai Csoporttal közösen dolgozta ki a teljes koncepciót.

Az étterem december 12-én délben nyitott, a pizzeria nyitás mellett egy újdonsággal is készülnek: online rendelés formájában a házhoz szállítást is beindítják január végétől.

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját