A High Note SkyBarban emelik a tétet.

Az Aria Hotel Budapest tavaly nagyot dobott, ugyanis a TripAdvisor 2017-es Travelers’ Choice for Hotels Awards-án a Világ Legjobbjának választották, de most felteszik a cseresznyét a habra, vagy sokkal inkább a koktélos pohár szélére, ugyanis a luxus butikhotelben koktél és gasztrófronton is alaposan ráléptek a gázpedálra.

A rooftop bárban a látvány adott: a Bazilika karnyújtásnyira, a másik irányba pedig belátni a teljes budai oldalt a Gellért-hegytől a budai várig és tovább. A Gerbeaud csoport eddig is egyet jelentett a csúcsminőséggel, és mivel ők vették át a közelmúltban a helyet, a High Note SkyBarban is bekövetkezett a kulináris kvantumugrás. Felvették a jelen generáció koktélkirályát, a női Tom Cruise-t, Anger Borbálát.

A bőrdzsekis mixerlány forgószélként érkezett, felépített egy nyolcfős csapatot, 150 tételes italkészletet, hogy felrázza és újraírja azt, amit Budapesten eddig koktélozásnak hívtak. A kevert italok mellett a koncepció is rendhagyó: a városban elsőként alkot szoros együttműködésben a chef, Kövér Gergely, a pastry chef, Szabó Zsuzsa és a bartender, Anger Borbála. Az eredmény igazi fine dining találkozás: a koktélokhoz készült ételek és desszertek mind azért készülnek, hogy érzéki gasztró-kalandot nyújtsanak a lazulni vágyóknak. „A chef és a pastry chef teljesen máshogy kóstol mint mi, nagyon sokat tanulunk egymástól.” – mondja Anger Borbála.

Bár egy luxus butikhotel tetőbárjáról van szó, ez egy olyan szint, amit nem csak a szálló vendégei élvezhetnek, sőt, a High Note SkyBar célja, hogy a fővárosi nyári éjszaka fontos kiindul vagy végpontjává váljon. Akik szeretik a csúcsminőségű koktélkülönlegességeket, és az erőteljesen Instagram pozitív háttereket, azoknak ez a hely megkerülhetetlen lesz.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában