Paola Saulino neve ismerősen csenghet sokaknak. Az olasz modell és színésznő ugyanis annyira ellenezte a Matteo Renzi miniszterelnök által kezdeményezett alkotmányos reformokat, hogy megígérte: mindenkit, aki csak nemmel szavaz a decemberi referendumon, orális kényeztetésben részesít.

A referendum megbukott, Paola pedig elkezdte beváltani az ígéretét. Azonban időközben meghallotta Mohammed Abad történetét – a 43 éves férfi, aki nemrég bionikus péniszt kapott –, és szó szerint bűvöletbe esett. Olyannyira, hogy eldöntötte:

ingyen szopásban részesíti a férfit.

Mohammed Abad bizonyára lájkolja ezt

Mohammed Abad 6 évesen súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében amputálni kellett a péniszét. A férfi azonban nem nyugodott bele abba, hogy nemi szerv nélkül élje az életét. Így a sikeres üzletemberré vált férfi több mint 100 műtéten esett át élete során, de a pénisze valahogy sehogy se lett az igazi. Végül a londoni University College tudósai készítettek neki egy bionikus szerszámot, amely gombnyomásra áll fel, illetve lankad le.

Paola Saulino

Végül is valahol megértjük Paolát, ugyanis nem könnyű dolog ennyi férfin végigmenni. A munka is jobban telik, ha szórakozunk is egy kicsit közben – mind jól ismerhetjük az érzést.

„Úgy gondolom, remek lenne kipróbálni rajta, hogy mit tudok. Még sohasem láttam eddig bionikus péniszt, talán nagyobb és jobb, mint egy normál szerszám.”

– játszadozott gondolataival a modell.

Paola szája valószínűleg télen sincs kiszáradva

A hírek szerint Mohammed is szívesen találkozna a nővel. Ezen tényleg meg lehet lepődni, mert a férfi egy rakás szexuális felkérést utasított vissza azóta, hogy brokija működőképes, története pedig világhírű lett. Lényegében csak egyszer vetette be eddig élesben.

„Nem arról van szó, hogy nem kapok ajánlatokat, egyszerűen el vagyok havazva a munkával. 14 órát dolgozok minden nap, és túl fáradt vagyok a szexhez”

– szögezte le a férfi. De azért lehet, hogy Paola ajánlatát mégiscsak megfontolja. Elvégre a nőnek tisztességes tapasztalata van a szakmában, és vélhetően nem végez félmunkát. Paola pedig még inkább tökélyre fejleszthetné a technikáját, amely mondjuk jól jöhetne a következő választások során.

(via)

És ezt olvastad már?
Megvan az év színe, ami mindent meg fog határozni jövőre
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!