Miközben nálunk plusz 10 fokkal kopogtat az adventi időszak, és nem is bánjuk túlzottan, hogy a kocsinkról reggel nem kell kaparni a jeget, látva ezt a svájci házikót, eléggé ünnepi hangulatba kerültünk.

És ahhoz nem kell más, csak odakint egy kis hó és fogcsikorgató hideg, benn egy pokróc, egy kis tűz és egy bögre forralt bor.

Az Alpok hetedik legmagasabb hegycsúcsán, annak is a nyugati, svájci részén áll ez a zavarbaejtően hangulatos luxusfaház. A Chalet Zermatt Peak az egyik legszebb alpesi házikó, amit valaha láttunk.

A házból pazar a kilátás a környező városra és a legendás Matterhorn hegycsúcsra, 5 különálló szoba van, minden elképzelhető extrával, szaunával, jakuzzival, gőzfürdővel, edzőteremmel, és olyan hangulattal, amilyenről mindannyian csak álmodunk az évnek ebben a szakaszában.

Csak egyetlen hibát találtunk benne, az pedig az ára. Az 5 szobás ház ára valahol 60 és 180 ezer svájci frank, azaz 17 és 50 millió között bérelhető ki egy hétre. Vérzik a szívünk, de megyünk, szerzünk néhány gazdag barátot...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Szombat 13-a: nagyon szerencsés nap

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

További cikkeink a témában