Már a negyedik sörödet karmolod be a haverjaiddal a kedvenc helyeteken. Kezd felforrósodni a levegő: a zene hangosabb és pörgősebb lesz, a tánctér egyre jobban megtelik, te pedig felállsz, hogy esti portyázásra indulj a legjobb fenekek és mellek felé. Na de merre indulj és kire indulj rá? Bemutatunk hat bulicsaj-archetípust, akiket imádni fogsz – vagy épp egy életre elkerülnél.

A sprinter

Azonnal kiszúrod ezt a csajt, ami nem csoda: azt akarja, hogy feltűnést keltsen. Fiatal és szexi, a társaságának az élén, valami túúúl rövid és túúúl sokat mutató cuccot visel, miközben mélyen a szemedbe néz és megrendeli a negyedik mojitóját. Vagy az ötödiket. És egy kör jäger-bombát. Egy órán belül. Teljesen be van hevülve a buliba: vad, hangos és féktelen, előbb kezd el táncolni, mint bárki és előbb is rúg be istenesen mindenkinél. Ezért hívjuk sprinternek – mire összeszednéd a bátorságodat, hogy az asztalához könyökölj egy kis ismerkedős beszélgetésre, ő már totál az asztal alá ivott mindenkit, önmagával együtt. Szóval ha egy sprinter tetszik meg, akkor vigyázz: fel kell venned a tempóját – és azt tanácsoljuk, hogy egy kis táncolással meg dumálással még azelőtt próbálkozz be, mielőtt ő már végigrohant az egész bulin és kiütötte magát.

A D.U.F.F.

Ez egy elég bunkó amerikai mozaikszó, de valljuk be, nagyon is létező a kategória. A Designated Ugly Fat Friend, az a bizonyos ronda, kövér barátnő, aki katalizátorként működik a partikban. Nos ez a lány nem szexi és elérhetetlen, így gyakran az ő sanyarú sorsa az, hogy rajta keresztül akarsz eljutni a jócsaj barátnőiig, mert őt le mered szólítani. Amúgy alapjáraton nem lenne ő csúnya lány, és lehet, hogy sokkal viccesebb társaság, mint a topmodell kinézetű csajok, akikkel bulizik – de sajnos az ultraszexi bombázókkal megrakott baráti körben nem tud érvényesülni. És annak ellenére, hogy sokkal kevésbé forró és szexi, mint a barátnői, könnyen lehet, hogy olyan okos, laza és humoros, hogy pompásan fogsz vele mulatni egész este és már nem is rajta keresztül akarod becserkészni a vadmacskákat.

A parti ügyvédje

Akárcsak a sprinter, a parti ügyvédje is a társaság vezetője; tetőtől talpig szexi vadmacska, de a sprinterrel ellentétben ő nem üti ki magát az este elején, hanem végigtolja. Az all-night-long leányzó azért kapta a parti ügyvédje nevet, mert ő az, aki mindenkit rávesz a legvadabb őrültködésre, még fel se fogtad, hogy előtted van a söröd, ő már rendelt egy kör rövidet és felhívott még három ismerőst, hogy jöjjön az adott kocsmába, miközben leszervezte a legatomabb bennfentes bulira a VIP-belépést. A parti ügyvédjével vigyázz, mert ha arra a bizonyos, mitikus „de tényleg csak egy sörre” ugrottál le, vele tuti, hogy hajnalig fogod csapatni – ellenben a féktelen hangulat garantált, szóval unatkozni biztos nem fogsz mellette.

A ruhaőrző lány

Ez az a lány, aki ott ül az asztalnál, ugyanazt a hervadt limonádét kortyolgatja órák óta és vigyáz a többi particsaj kabátjaira, míg ők vadul ismerkednek és táncolnak. A jelenség maga nagyon zavarba ejtő, mert a lány órákat töltött el vele, hogy tökéletes sminkkel, belőtt hajjal, szexi cuccban... üljön egy helyben egész este. A ruhaőrző lányra csak akkor kezdj nyomulni, ha téged is csak odarángattak a buliba és leghőbb álmod otthon egy tea társaságában elmerülni egy jó könyv olvasásában. Ebben az esetben totál lelki társak lesztek, de egyébként ne számíts rá, hogy feláll az asztaltól vagy nyitott lesz az ittas kásássággal előadott udvarlásodra – legközelebb akkor fog felállni, mikor távozik is a helyről és végre-valahára hazamehet.

A jegyezz-el csaj

Közeli simulásba kerültél azzal az őrjítően jól mozgó, ajkát megnyalva rád kacsintó, überszexi csajjal, most pedig vigyorogva vezeted a pulthoz, hogy meghívd egy italra. Mire ő a szándékaidról kezd el faggatni. A mijeidről?! Igen, még csak jó húsz perce „ismeritek” egymást és ő már szeretné tudni, hány gyereket akarsz, stabil állásod van-e fix fizetéssel és mit gondolsz az elkövetkezendő húsz évetekről együtt. A jegyezz-el lány nem a mókáért jár el bulizni: tudatosan vadászik a stabil kapcsolati alapot (vagy épp férjet!) jelentő egyedülálló férfiakra. Úgyhogy ha nem érzed, hogy ő lenne az igaz szerelmed, akkor gyorsan pattanj meg erről a hajóról, mert ha továbbmész, könnyen megkockáztatod, hogy a végén hatalmas jelenetet rendezzen le veled, mert „kihasználtad”.

A bocs-van-pasim-de-meghívsz-egy-italra lány

Végül bemutatjuk utolsó ravasz versenyzőnket, aki a jegyezz-el csajjal ellentétben már párkapcsolatban él. Amivel nincs is semmi baj, csak épp rettenet kínos és idegesítő, hogy ezt csak egy óra simulós tánc meg négy kör Long Island után vallja be, amiket te vettél neki. A bocs-van-pasim-de-meghívsz-egy-italra lány számító kis bestia, aki szereti, ha istenítik, de nem engedi, hogy hozzáérjenek – elképzeljük a pasiját, amint békésen Fallout 3-at játszik otthon, míg a barátnője oly hűségesen táncol majdnem smárra összeérő ajkakkal minden pasival. Ne legyél ez a pasi; ha látod, hogy a csaj nem engedi, hogy továbbmenjen a flört, ellenben szeretné, hogy meghívd italokra, akkor láss át a bullshiten!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában