Marhahús lesz ebédre. És valószínűleg reggelire meg vacsorára is, ha beruházol egy ilyen válogatásra. Ráadásul minden alkalommal a fantasztikusan ízletes wagyu különböző részeit kóstolhatod meg.

A wagyu bento box változatos rekeszeit ugyanis a világhírű japán marha színtiszta húsával töltötték fel. Az ötlettel egy tokiói ebédszállító vállalkozás, a Gochikuru állt elő, mi pedig értékeljük az ilyen frappáns megoldásokat.

Japán 47 prefektúrája közül egyébként négyben található meg a wagyu marhatörzsek legjava. Ezek közül Tottori az egyik, na ebbe a boxba az innen származó marhák prémium minőségű húsát pakolták. Természetesen mindegyik rekeszbe az ábrázolásnak megfelelő részeket. Található a válogatásban például borda, bélszín, marhaszegy és nyelv is.

A húsokon kívül a cég egyéb finomságokat is mellékelt, úgy mint friss vaszabi gyökeret, zöldcitromot, egy különleges szószt és luxuskategóriás rizst. Ezekkel a kiegészítőkkel együtt egészen komplett ez a box, az ára pedig ennek megfelelően elég borsos. A teljes pakkért 2615 dollárt, vagyis 690 ezer forintot kérnek. A gond csak az, hogy egyelőre csupán Tokióban rendelhető...

(via)

És ezt olvastad már?
Claudiának szívesen leporolnánk a sátrát a Szigeten