Megjelent a Wilkinson Sword Hydro Connect 5 borotva, aminek borotvafejei még a Gillette nyelekhez is passzolnak. Innovatív, precíz, gyengéd.

A Wilkinson Sword egy teljesen egyedülálló megoldással dobta fel a 2017-es év bőrápolási trendjeit. Megalkotta a Hydro Connect 5 borotvafejeket, amelyek a Wilkinson Sword Hydro Connect™ nyelek mellett az összes Gillette® Fusion®† nyéllel is kompatibilisek [1]. Így bárki kipróbálhatja az új Hydro Connect 5 borotvafejeket anélkül, hogy új nyelet kelljen hozzá vásárolnia.

Sőt, ezzel még koránt sincs vége az újításoknak. A Hydro Connect 5 borotvafejeket ugyanis speciális zselérekeszekkel látták el, amelyekkel garantált az azonnali védelem és hidratálás borotválkozás közben is. Ez úgy működik, hogy amint a borotvafej vízzel érintkezik, a vízre aktiválódó zselé kioldódik a rekeszekből, és egy védőréteggel óvja meg a bőrt a borotválás okozta irritációtól. Ráadásul, ezt a Quattro Titanium borotva krémezőcsíkjához képest 40%-al kevesebb súrlódással teszi.

5 pengés suhanás

A Wilkinson szupererejű Hydro Connect 5 borotvafejei 5 Ultra Glide bőrvédős pengével siklanak végig a bőrfelszínen, és az irritáció csökkentésével csak az extrapuha bőrt hagyják hátra.

Billenő trimmer

És ez még nem minden. A Hydro Connect 5 borotvafejeit billenő trimmerrel is felszerelték, hogy a zselérekesz hátrahajlításával a nehezen elérhető arcrészeket (orr alatti területek vagy az oldalszakáll) is könnyedén lenyírhassuk. Egyet pattintunk a hüvelykujjunkkal, és az 5 penge rögtön használatra kész. A hagyományos trimmerekhez képest, ahol csak a külső pengével tudunk dolgozni, a Wilkinson Sword Hydro Connect 5 esetében mind az öt pengét bevethetjük. A borotva ergonomikus kialakítása miatt megfordítani sem kell, hogy a megfelelő szögben álljon. Mi nem tudunk vele betelni. És te?

 

További információ: http://www.wilkinson-sword.hu/hu/product/hydro-connect-5-4

[1] † A terméket nem a The Gillette Company LLC, a Gillette® és Fusion® bejegyzett védjegyek birtokosa gyártja vagy forgalmazza.

(hirdetés)

És ezt olvastad már?
Hány új-zélandi modellt ismersz? Egyet most megismerhetsz!