Ilyen megérős még sohasem volt a legprémiumabb szexjátékmárka, melynek minden izgatóját orgazmusgaranciával árulnak. Mondjuk, mit tud a Womanizer Premium Eco Bonnie Strange.

A Womanizer termékcsalád nem újdonság a szexjátékok birodalmában: ez az a csiklóizgató, ami az elmúlt években teljesen új szintre vitte a női orgazmusokozást.

A Womanizer igazából már elsőre eltalálta a tutit, de mindig van hely tökéletesedni, melyet abszolút bizonyít a Womanizer Premium Eco Badass Mom! különkiadása, amit a szexi német színész-modell-TikToksztár-influenszer Bonnie Strange ajánl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Strange (@bonniestrange)

Ami már elsőre szembetűnő a Premium Ecóban, az a dizájn. A Womanizer Premium Eco elhagyja az eddigi tenyérbe illeszkedő, tojásdad formát és egy nagyon karcsú, delfinszerűen áramvonalas külsővel rukkol elő. A formatervezett játékszer bársonyos tapintással könnyen kézbe vehető és a hosszított alaknak köszönhetően a gombok jól elkülönülnek rajta – ez elég jól jön a hölgyeknél, ugyanis egyes izgatóknál annyi funkció és gomb van egymás mellett, hogy a csúcsközeli pillanatokban nem mindig egyszerű a jó gombot eltalálni.

Az elődökhöz képest a Premium Eco még egy apró, zavaró tényezőt kiküszöbölt: a zajszintet, méghozzá nagyon okosan. A kéjgépecskében beépített Smart Silence funkció működik: ez azt jelenti, hogy csak a bőrrel (azaz csiklóval) való érintkezéskor lép működésbe, ha csak ott hever az ágyon vagy a hölgy elveszi a csiklótól, azonnal elhallgat – ezért hatalmas pluszpont a gyártóknak.

Az új csiklóizgató pedig nem csupán az orgazmusok női jogáért áll ki, hanem nagyon is környezettudatos: a Womanizer Premium Eco támogatja az ültess egy fát mozgalmat, így minden eladott Premium Eco termék után egy fát ültet a non-profit szervezet segítségével, emellett az izgató már a fenntarthatóság jegyében, maximálisan vegán, cserélhető akkumulátorral rendelkezik és újrahasznosítható is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Strange (@bonniestrange)

Egyébként a Smart Silence egyszerre nagyon pikáns és praktikus funkció: egyrészt azért, mert a Womanizert már évek óta használó nők többsége vágyott arra, hogy a saját maga által vezérelt – ergo nagyon is kiszámíthatóan érkező – orgazmusba csaljon a gép valami meglepetést. Gyakorlatilag az emberi faktort: teljesen olyan ez a funkció, mintha váltakozó erősséggel, szívással és intenzitással elégítenéd ki orálisan a párodat – csak épp ezt a funkciót ő bátran odateheti a csiklójához, miközben te például hátulról, kutyapózban vadulsz vele, szóval dupla a csajodnak az öröm.

Maga az eszköz pedig szexibb, mint valaha: rózsaszínben elérhető, a töltője mágnesesen pattan a géphez, az izgatón pedig LED-fény jelzi a töltöttségi szintet, az egész csomag pedig teljesen a környezettudatos anyaghasználatokat támogatja mindenben, amivel nagyon modern és kúl az egész megjelenés.

A Womanizer Premium Eco Badass Mom! pedig most elképesztően olcsón lehet a tiétek: 83 990 forint helyett csupán konkrétan a feléért, 41 998 forintért meg is veheted a Vágyaim.hu oldalán! A termékre pedig a Womanizer védjegyének számító, 30 napos orgazmusgaranciát adnak: ha 30 napig nem megy el tőle a csajod, visszafizetik az árát. Ennél szerintünk nem kell, nem lehet jobb ajánlólevél – és most komolyan, van jobb ajándék a csajodnak (és neked), mint egy hadseregnyi orgazmus? Ugye, hogy nincs.

(Fotók: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában