És nem találkozni mennek el a barátnőikkel az unalomtól, hanem az orgazmus poszt-doktori fokozatára. Tíz napig teszteltük azt a deluxe csiklóizgatót, amit száz százalékos orgazmusgaranciával árulnak. Íme egy elélvezetes történet a hálószobából.

Egy férfi számára az igazi dicsőség nem a saját orgazmusa – valljuk be, ezt egy közepes pornó előtt is két perc alatt el lehet érni. Hanem az, ha egy nőt tud elvinni a csúcsra. Ehhez viszont gyakran nem elég csupán a szex: a nők túlnyomó része nem tud csak a vaginában ki-be járó pénisztől elmenni, hanem szüksége van rá, hogy a csiklóját izgassák. A nők általában csiklóizgatással maszturbálnak mellesleg – ha be is vetnek egy-két bedugható játékszert vagy fürge ujjat, az orgazmust mégis a legtöbben csiklóizgatással érik el. A kettő együttes kombója – szex és csiklóizgatás – pedig nagyon-nagyon sok nőnél bombarecept az orgazmushoz. De az a nagy büdös helyzet, hogy ezt férfiként elég nehéz kivitelezni: miközben kemény lökésekkel pumpálod a barátnődet, iszonyú körülményes a csiklóját is izgatni, méghozzá pont ott, ahol ő felpörög tőle és nem fél milliméterrel arrébb, ahol neked kézre esne. Ez szinte lehetetlen vállalkozás. Na ilyenkor jöhet rettenetesen jól egy vibrátor, amit elég csak odatartani, mert a rezgéseivel bevégzi a melót: az egész csiklót izgatja, így nem kell neked tökölnöd a jó pont megtalálásával. Mikor megkaptuk a Womanizert tesztelni, azt gondoltuk egy tök átlagos vibrátor, ami szuper, mert Jeeejjjj, simán kiveszi a kezünkből a gondot! Enyhén szólva alulbecsültük a kicsikét.

 
 

A Womanizer Pro Black elsőre egy nagyon deluxe-konzumprostis luxusvibrátornak fest: leopárdmintás és fekete, a start gombja egy Swarovski kristály (ami szép, de azért mivan?!) USB-töltős, világít a sötétben, mindehhez apró, tenyérbe simuló formatervezés, valamint egy fel-le kapcsoló fokozatgomb van még rajta. Na meg a szívórésze, minthogy a Womanizer csiklóizgatónak ez a varázsejere: nem csak a vibrálással dolgozik, de nem ám. Hanem egy olyan, belül üreges résszel, ami szívó-szopogató-hullámoztató mozgásra képes. Ez a vibrátorok terén egy totális újítás: míg a mikrofonfejű csiklóizgatók csak a vibrálással dolgoznak, a Womanizer egy sokkal komplexebb élményt ígér. És már azt is tudjuk, hogy nem csak ígér.

 

A Womanizert száz százalékos orgazmusgaranciával értékesítik és azt mondják róla, hogy hatvan másodpercen belül orgazmust képes okozni a nőknek. Ami azért elég kemény és betarthatatlannak hangzó ígéret: aki már volt nővel az tudja, hogy ez azért nem ilyen egyszerű. De már az első, szex közbeni használat után kiderült: ez a ketyere valami elképesztő dolgot tud. Olyat, amit semmi. És legfőképp: senki.

Először úgy próbáltuk ki, hogy a hölgy kezében volt az irányítás: ő ismeri sokkal jobban a saját testét és azt, hogy mik az orgazmushívó pontok, milyen fokozat a gyenge, a túl erős vagy a pont jó. Az első tapasztalat a következő: anélkül, hogy kifejezetten nagy szex hangulatba került volna, már az első odaérintések is mély sóhajokat, enyhe, majd erősödő remegéshullámokat és gyorsan kibontakozó, hatalmas nyögéseket okoztak. A kísérletezés közben rájött, hogy a még nagyobb hatás érdekében két ujjal finoman fel kell húzni és kitárni a szeméremajkakat, hogy a vibrátor szívó-szopogató-orgazmuscsináló korongja pontosan oda, arra a pontra érjen, ahol az elélvezés születik. Amint ezt sikerült megtalálni, az orgazmus nem is az, hogy egy percen belül jött, hanem kábé tíz másodperc alatt. És nagyon, nagyon sokáig tartott, olyan intenzitással, amit eddig még egyikünk sem látott.

A női, pszeudo-orgazmusban ágyon lihegő szakvélemény szerint, olyan elélvezést okoz, mintha saját magát simogatná és egy férfi nyalná + kézzel simogatná egyszerre. És míg általában nála az elélvezése olyan 10-15 másodpercig tartó tombolás és utána senki ne merjen hozzáérni, mert hiperérzékeny a csiklója, itt több mint egy perces, folyamatos élvezésben maradt a csúcson, újabb és újabb orgazmushullámokat meglovagolva. Őszintén szólva döbbenetes és nagyon szexi látvány volt, de azért kissé féltékennyé is tett a kütyü. De a barátnőm bevallotta, hogy számára is totál ismeretlen ez az orgazmusamplitudó, amit a Womanizer okoz: nem lehet semmivel sem összehasonlítani. Mert mindent egyetlen eszközben egyesít, ami a női csikló izgatásához kell.

Az első alkalom után címeres jóbarátunk lett a termék: egyre jobban kiismertük a fokozatait (nyolc van neki) és eljutottunk oda is, hogy én tartom oda, miközben elmegy – mellesleg tökmindegy, ki tartja a csiklóhoz, ugyanolyan iszonyú izgalmas, szexi és erotikus az egész. Az orgazmusok pedig olyan bődületesen gyorsan jönnek, hosszan tartóak és hatalmas utazások, hogy a barátnőm azt állapította meg: ez a cucc már-már nem fair, mert olyan etalont állít egy férfi elé az izgatásban, amit lehetetlen megugrani. És hozzátette, hogy nem biztos, hogy ajánlaná hosszú ideje egyedülálló nőknek, mert ezután lehet, hogy nem fognak férfi után kutatni, elég ez a Swarovski-csiklóketyere is. A férfibecsülethez azért hozzátartozik, hogy szerinte saját magának, szex nélkül sokkal kisebb orgazmust okoz a Womanizer: a csodatrippeket a szex és a vibrátor kombinációja adja.

Gondolkoztam azon, hogy most utáljam-e ezt a kis cuccot, mert jobban elviszi a barátnőmet, mint én. De aztán rájöttem, hogy sokkal inkább a szövetségesemnek tekintem, mert, ahogy ő is mondta: egy vibrátor nem helyettesíti az eszméletlen dugást. Ami pedig nagyon is szükséges ahhoz, hogy a Womanizer százszor hatékonyabban okozzon agyeldobós orgazmusokat. És nehéz leírni, mennyire eksztatikus szexélményeket éltünk meg, mióta a birtokunkban van ez a tenyérnyi kis eszköz; kevés melléknevünk van az efféle kombinált elélvezéshegyekre.

A cuccot többféle színben beszerezheted-beszerezhetitek, de nem olcsó: 59,990 forintért árulja az Erotikashow, a termék magyar forgalmazója. Ami tényleg elég drága – szerintünk a Swarovski gomb lehet a főgonosz, ami elég felesleges luxus egy on-off gombnak, de az árát valszeg' eléggé megdobja. Viszont. Tényleg egy percen belül, de maximum, nagyon maximum három percen belül garantáltan orgazmust okoz, napokig (!!!) nem merül le és egy év garancia van a termékre. És most komolyan: lehet jobb ajándékot adni, mint magát a tuti biztos élvezetet?

És ezt olvastad már?
Így változott a vállalkozói kultúra az elmúlt 20 évben Magyarországon
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő