Egy Matty Benedetto nevű srác úgy gondolhatta, hogy az emberiség már leküzdött minden megoldandó problémát, ezért létrehozott egy webshopot, amelyen nemlétező problémák megoldásait bocsátotta áruba. Némelyik tárgy akkora poén, hogy még a nyilvánvaló feleslegességet is hajlandóak vagyunk megbocsájtani.

Bütyöksisak

Nyilván egyszerűbb odafigyelni, hová lép az ember, de a legnagyobb óvatosság mellett is előfordul néha, hogy olykor-olykor kegyetlenül belerúgunk nagylábujjal a kád sarkába vagy az asztal lábába. Ilyen esetekre kínál megoldást a bütyöksisak. Évente csak egyszer-kétszer látod majd hasznát, de akkor nagyon.

Innen rendelhető.

Kabbekesztyű

Huszonkét dolcsi, de minden centjét megéri, hiszen ennek a kiegészítőnek a segítségével fogvacogtató hidegben is egyértelmű gesztussal tudsz elküldeni bárkit a picsába. Elvégre is nem lehet minden nap a szeretet ünnepe.

Innen rendelhető.

Nasitasi

Ezzel a cuccal mindig lehet nálad két szelet pizza. Igaz, hogy a feltét valószínűleg két lépés után elkezd a tasak aljára folyni, hogy ott izzadó kulimásszá formálódjon, de akkor is: ezzel a cuccal MINDIG lehet nálad két szelet pizza!!

Innen rendelhető.

Zuckerberges fürdőszobaszőnyeg

Mi lehet jobb annál, mint egy kielégítő nagydolog közben ezt a megnyerő mosolyt bámulni? Nekünk most épp semmi nem jut az eszünkbe... a nasitasin kívül, na de azon már túl vagyunk.

Innen rendelhető.

Füleses evőpálcika

Ez a találmány arra a nemlétező problémára kínál megoldást, hogy nem tudunk úgy sushit enni, hogy közben a fülünkben lötyög az AirPod. Használat előtt mindenesetre érdemes áttörölni a füleseket, nehogy a rászáradt fülváladék látványa elvegye az étvágyunkat. Erre a nemlétező problémára ingyenes megoldást tudunk prezentálni: zsebkendőnek hívják.

Innen rendelhető.

Baguette-táska

Van valami, ami mindig jó, ha van az embernél, de zsebben sajnos nem fér el. Igen, ez nem más, mint a baguette. Ezzel a hátizsákkal ez többé nem lehet gond. Már ha gond volt egyáltalán valaha.

Innen rendelhető.

A teljesen felesleges akciófigura

Ha azt kérdeznéd, hogy mégis, kinek kellene egy ilyen teljesen felesleges akciófigura, akkor kérdéssel válaszolnánk a kérdésedre: kinek NE kellene?! Vita lezárva.

Innen rendelhető.

Cipzáras garbó

Ha egy olyan buliba vagy hivatalos, ahol a kubista festészetről kell csevegned egy pohár fehérborral a kezedben, de fél óra múlva már egy fekvehányós partira kell átszaladnod, akkor ez a darab tökéletes lesz számodra. Igaz, kifinomult és átlagos módban is hülyén néz ki egy kicsit a cipzár miatt, de ennél jobb megoldást nem tudunk javasolni erre a problémakörre.

Innen rendelhető.

Mitnézz-kocka

Ez speciel egy nem annyira nemlétező problémára kínál megoldást, hiszen mindenkivel előfordult már, hogy hosszú percekig pörgette a Netflix kínálatát, és mivel semmi értelmeset nem talált, elkezdte húszadjára megnézni a Jóbarátokat. A kockák megmondják neked, hogy mely streaming szolgáltató, mely kategóriájának, mely műfajának, hanyadik darabját indítsd el, és ezzel vége a bamba pörgetésnek.

Innen rendelhető.

Puzzle asztal

Ismersz olyat, aki folyton azzal frenkizik, hogy nincs olyan IKEA-s bútor, ami feladná neki a leckét? Vedd meg neki ezt az asztalt, hadd izzadjon!

Innen rendelheted.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában