A The Zac and Jay Show két youtubere elhatározta, hogy egy ügyes kis prankot fog összedobni a londoni divathétre. Az akcióhoz felbérelt alany Max volt, akit egy szíjaktól megszabadított hülyegyereknek öltöztettek fel mindenfajta túlzás nélkül, majd megkérték, hogy járja a várost. Az eredmény? Hatalmas siker, baszod!

Szóval Max egy tök átlagos arc amúgy, semmi extra, akár te is vigyoroghatnál ezen a ballagási képen:

Itt pedig elkezdték ráadni a régi teletabijelmezt, amelyet még a megbokrosodott bundás tépett szét a farsang után. De ezt értsd jól: minden szirszart, amit a padláson találtak, rábasztak meg ráragasztottak, sőt, szerintünk még a kukába is belenéztek a biztonság kedvéért.

Ember, így kell végigzötykölődnöm a várost?

Majd kezdődhetett a buli! Az utca embere le volt nyűgözve, neves divatszakértők, fessönisták, meg mindenféle alak, akit a londoni divathét erősen lázba hoz, szinte a lába előtt hevert.

Szabályosan szétfotózták, közben meg kapta az arcába a bókokat – remekül nézel ki, zseniális outfit –, Max ráadásul annyira fullba tolta a kretént, hogy közben olyan pózokat vett fel, mintha előtte kapott volna egy jó kis szélütést. Vagy megtudta volna, hogy a 94. percben elment a félmilliós szelvénye.

Szuperül nézel ki! Ez egy zseniális outfit!

Persze senkinek sem esett le az egész, hogy úgy fest, mint akire egy bölcsődés foglalkozásról megmaradt összes cuccot – vatta, angyalszárny, zacskók, rongydarabok, taknyos zsebkendő, szaros pelenka – ráaggatták volna.

Az ünnepelt hős: rózsaszín takaróban, akkumulátorvédő thermofóliával a kezében, budipucoló gumikesztyűben, meg valami felfújt zacskóval a nyakában.

Max prankje bebizonyította, hogy kellő akarattal és fantáziával manapság bármi elérhető. Párhuzamként a nagyokat fingó éjjeli őrt hoznánk fel, aki megint csak megcsinálta a maga karrierjét. Sőt, odáig vitte, hogy jelenleg valószínűleg épp körbefingja Floridát jó pénzért, és fingós ajándéktárgyakat értékesít, miközben te melózol ezerrel. Egyszóval ne add fel akkor sem, ha szarul megy a szekér – ugyanis bármilyen eszement dolgot, suttyóságot is találsz ki, valaki tuti vevő lesz rá. A közösségi médiának köszönhetően talán jó sokan is.

Ha egyben megnéznéd a sztorit, íme:

Ennél már csak ez a sztori jobb:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon