Bár az angol bajnokság egy közel tíznapos szünet után ma ismét folytatódik, a Manchester United csak hétfőn fog pályára lépni az Old Traffordon a Stoke ellen. Így a vörös ördögök még tegnap is Dubajban tartózkodtak a januári edzőtábor miatt, az meg borítékolható volt, hogyha az extravagáns hajviseleteiről és öltözködéséről híres Pogba a világ talán legfényűzőbb városába látogat, annak megadja a módját...

A francia középpályás Instagram-oldalára tett fel egy fotót, amelyben a Louis Vuitton és Supreme által összehozott, méregdrága felsőben pózol. Az egész egyébként azzal kezdődött, hogy a Louis Vuitton a Supreme streetwear márkával kollaborált, a felsők mellett pedig táska, telefontok, tornacipő, tükrös napszemüveg, farmer és póló is beszerezhető.

⚪️??

1.2m Likes, 8,769 Comments - Paul Labile Pogba (@paulpogba) on Instagram: "⚪️??"

A Pogbán látható szerzemény valószínűleg belekerülhet pár millió forintba, ugyanis az eBayen 25 dollárért, vagyis 6,5 millió forintért kezdték el árverezni egy hasonló cuccot, igaz, ez egy kapucnis darab. És a kollekcióhoz tartozik még ugye a fejkendő, a cipő és az óra is, hogy teljes legyen a kép.

(forrás: NSO, The Sun)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés