Cinkes férfiszerkók, amelyek akár Apokalipszis lovasai is lehetnének

Pár hete előszedtünk nektek néhány olyan göncöt, amivel régóta terrorizálják a férfiakat. Ők meg persze vannak olyan hülyék vagy bajdorák – ne legyünk rosszak: esetleg trollok –, hogy előszeretettel járnak ezekben a cuccokban. A történelem leggázabb férfi divattrendjeivel azonban nehéz egy suhintással leszámolni – a történetet így hát most folytatjuk. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik. És ezt nem csak úgy írjuk.

Gagyiöltönyök

Kezdjünk be valami könnyűvel. Az Opposuits gyártja ezeket a szerkókat azoknak, akik nem bírják kihordani az öltönnyel járó túlzott komolyságot. Ami az átlagos téli pulcsinak a csúnya kiadás, az a mezei öltönynek az Opposuits díszes öltönye. Itt viszont valami nem stimmel. Egy átlagos pulcsit ugyanis többnyire pótolni tud a rusnya, de vicces változata, viszont amikor komolyságot kell árasztanunk magunkról – állásinterjú, üzleti találkozó vagy a státuszunk miatt –, annyira vesszük hasznát ennek, mint körömgombának egy kocsonyafőző-versenyen.

De legalább felléphetünk vele a cirkuszban, vagy az Agymenők következő castingjére is beugorhatunk Howard Wolowitz helyére. Vagy a fake taxiba. Egyébként ha az eleganciához mindenáron ragaszkodunk, de egy fokkal lazább outfitet szeretnénk, akkor arra még mindig ott a smart casual, trollkodásra meg a farsang és a fesztiválidőszak.

Férfi kezeslábas

Igen, férfi kezeslábas. Ami még nem is volna önmagában olyan vérlázító, hiszen (extrém)sport- vagy munkaszerkókhoz hasonlóan a szabadidős, tréningváltozat is lecsúszhat akár a torkunkon, de ezek a szexire szabott, rövidnadrágban végződő rompereket nem tudjuk férfiésszel értelmezni. Mi folyik itt?

Nézz csak rá erre a képre. Gengszteres, mi? Melyik az az egészséges önbecsülésű férfi, aki szívesen bújna bele egy ilyen utcára tervezett egyberuhába, ami még pizsamának is kínos? Ettől már csak egy lépésre van a férfikombiné – bár szinte látjuk, hogy a következő válogatásba az is be fog kerülni.

Csipkés férfinadrág

Na most a „férfiegyberuha-életérzést” is – ha eddig nem lett volna olyan csúcskirály – alaposan felpörgették: a Los Angeles-i Hologram City ugyanis csipkéből (!) tolta elénk a nadrág–póló kombót, hogy akkor is el tudj süllyedni, ha épp egy kibaszott mély bánya alján rohadsz. Ez itt kérlek nem Aranka elsőbálozó ruhája, hanem a délutáni szerkód, amiben majd a haverokkal csapatod egy zsíros hamburger és egy literes söröskorsó mellett:

A szebbik nemen, a hálószobában akár szívesen el is nézegetnénk, de felakasztva – miközben nekünk integetnek – olyan elbűvölően festenek, hogy legszívesebben a konnektorba nyúlnánk tőlük.

Férfitopok

Kiheverted már a csipkés szerkó okozta kínokat? Ha nem, önts be egy felest és fújd ki magad, mert megyünk tovább. A mintát már lehet, hogy kezded felismerni: íme egy újabb ruhadarab, ami nőkön elmegy – néha nagyon is, bár azért ők is nagyon megválogatják, hogy mikor és mivel hordják. De hogy férfiaknak miért kellett ezekből gyártani, az az év kérdése. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, az ocsmány férfitop a pofádba leselkedik:

Szerettük volna folytatni a listát, de szünetet kell tartanunk – ez így túl sok volt egyszerre. Reméljük, megértesz minket. Mi is emberekből vagyunk. Addig is, vidám vasárnapot!

Melyik a legborzalmasabb a négy szerkó közül?

De ha ennyi nem volt elég:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon