Nem könnyű eldönteni, hogy mit varrass magadra 2019-ben, főleg, ha még sosem ért hozzád tű.

Voltak régen, és vannak ma is olyan tetoválások, amelyek könnyeket csaltak az ember szemébe, és nem a jó értelemben. Szerencsére akadnak olyan stílusú tetkók, amilyeneket bátran és büszkén viselhetsz.

Finom vonalak

A modern bőrművészet egyik legújabb és legnépszerűbb irányzata inkább azoknak való, akiket még nem kapott el gépszíj. Kifejezhet nagyon mély értelmű, jelentéstartalommal bíró dolgot, vagy lehet egyszerűen csak egy állat jó dizájn. Meg nem értett kreatívok kedvenc tetkója.

Mikro realista

Nagyon részletgazdag, realista alkotások, amelyek képesek egy teljesen más kört megszólítani. Szép lelkű álmodozók hajrá!

"Ignorant" stílus

Gyermeteg rajzocskákra emlékeztetnek. Inkább a humor a cél, mint a lenyűgözés. A DIY tetkókból nőtte ki magát önálló stílussá, hogy megtörje, ellentmondjon az aktuális trendeknek. Vicces lázadók, ne is olvassatok tovább!

Fekete-szürke realista

A mikro realizmus nagytestvére. A gyakran gótikus stílusra hajazó alkotások igen gazdagok a részletekben. Ez a stílus a legalkalmasabb arra, hogy letaglózza a szemlélőt, ha szabadon van. Magamutogatás rulez!

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon