A Pennsylvaniai Egyetem kutatói szerint (meg sokan mások szerint is) a kopasz férfiak erősnek és férfiasnak látszanak. Michael Jordan, Tyson, Vin Diesel… folytassuk?

A kopasz frizkó először egyszerűnek tűnik, de van pár buktató, kezdve a fej borotválásával, egészen a bőrápolásig. Mutatjuk a termékeket, amelyek segíteni fognak, ha te is a kopasz osztagot erősíted.

Shaveology – borotválkozás előtti olaj

Kezdjük a borotválkozás elixírjével, ami a kopasz közösség számára kötelező. Frissítsd fel a fejbőröd az avokádóból, sáfrányból és dióból készült olajjal, és ne sajnáld, ha azt akarod, hogy könnyen csússzon a borotva!

ATX – a borotvák császára

Tökölhetsz egy kisebb borotvával is, de az egész fejed ahhoz azért elég nagy… Itt van a legkirályabb borotva, amit valaha láttunk. A fűnyírókülső ne tévesszen meg, úgy van kifejlesztve, hogy a kis kerekek simán átgördüljenek a fejeden.

Gillette Fusion5 ProGlide Power – férfiborotva

Ha nem értél meg még a borotvák omegájára, ez a Gillette darab sem rossz választás. Ötpengés, ezért garantálja, hogy ne vágd meg magad. A feje is mozgatható, szóval az idegesítő részek miatt sem kell többet aggódnod.

Bald Eagle – borotva

Ha azt hitted, hogy a fűnyíró kinézetű borotva után nem tudunk még jobb dolgot mutatni, tévedtél. A Bald Eagle még ezt is túlszárnyalja ezzel a kis géppel. Körkörös mozdulatokkal mindenhonnan el tudod távolítani a szőrt, nem csak a fejedről, a szakálladat és a bajuszodat is lenyírja. Egy feltöltéssel kilencven percig bírja, és egy borotválkozás nem fog pár percnél tovább tartani vele.

Cremo Original – borotválkozókrém

Ha a fasza borotva már megvan, a krémet sem felejtsd el! A Cremo Original nem kispályás, úgy felpuhítja a bőröd, hogy öröm lesz a borotválkozni.

 

Ha pedig a borotválkozással megvagy, jöhet a hidratálás.

Bee Bald – borotválkozás utáni balzsam

Sokak számára nem ismeretlen a borotválkozás utáni gyulladás, ezt pedig jobb megelőzni. A Bee Bald balzsam segít megnyugtatni a kipirosodott bőrt: mézet, édesgyökeret, zabot és E-vitamint tartalmaz, ami nem hangzik rosszul.

KitiKiti – bőr- és fejbőrkezelő

Fejbőrünk érzékeny terület, a gombás fertőzéseknek is ki van téve. Mindemellett meg ott a korpásodás és a hámlás, ami valószínűleg mindenkinek ismerős. A KitiKiti segít, a jó dolog pedig, hogy más testrészeken, például a hónaljon vagy lábakon is kiváló.

Every Man Jack – 2 az 1-ben balzsam és sampon

Hiába vagy kopasz, attól még a fejbőröd továbbra is igényeli a megfelelő tápanyagot, de ha nem bírod a piperecuccokat, ezzel a termékkel két legyet ütsz egy csapásra. Mit gondolsz, Jason Stathamnek magától csillog úgy a feje?

És végül: karbantartás igény szerint. Az a szomorú igazság, hogy azoknak, akiknek dús hajuk van, nem kell annyira odafigyelniük fejbőrükre, mivel egy-egy bőrhiba másoknak nem szembetűnő, de aki kopasz, az kopasz. Nem takarhatsz el semmit. Egy ügyes trükk, az Axe dezodorja, ami megkönnyíti az életedet, és még a fejbőrödön is könnyen siklik. Itt találod.

És arról se feledkezz meg, hogy nem mindig lesz ilyen rossz idő! Előbb-utóbb visszatérünk a forró napokhoz, amikor szükséged lesz egy fényvédőre, mert a fejed is leéghet. A mi kedvencünk a Jack Black negyvenfaktoros napvédője.

Nem kell megköszönni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában