Az alkoholok világában megkérdőjelezhetetlen a márka sikere, ám arra azért nem számítottunk, hogy a divatbizniszben is szerencsét próbálnak.

A Jägermeister most mégis leleplezte az első ilyen irányú próbálkozását, méghozzá egy különleges cipő képében. Persze nem egyedül tervezték meg a lábbelit, a dizájn kialakításában egy másik német márka, a KangaROOS volt a segítségükre.

A lábbeli persze már első ránézésre is jól láthatóan az ital üvegének színvilágát tükrözi, a tradicionális zöld, narancssárga és fehér dominál, ráadásul a sarkán az aranyszínű logó is megtalálható. Ahogy azt illik, a cipőt Németországban készítik, méghozzá kézzel, és nem is akármiből. A tartósság és a kényelem érdekében kiváló minőségű szarvasbőrt használnak hozzá.

A cipőt egyébként egy menő fadobozkában árulják majd, és három pár tartalék cipőfűző is jár hozzá (mi mondjuk 3 üveg piának jobban örültünk volna). Az árusítást december 16-án kezdik el, méghozzá a KangaROOS néhány németországi üzletében. Ha sikerülne egyet beszerezned, tutira te lehetnél minden kocsmák új királya.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon