Ki tud segíteni, ha szarul érzed magad kívül-belül?

Sokszor vagy unott, fáradt és nem vágod, mit kezdj az életeddel? Mi segítünk. Ez nem egy elcseszett reklámszöveg, olvass tovább!

Personal stylist

Kezdjük is a külsőségekkel. A personal stylist nem más, mint aki ruhákat vásárol neked (nyilván te fizeted), átnézi a ruhatárad és megmondja, mi áll jól, és mi nem. Lehet elsőre úgy tűnik, ezt mind te is meg tudod csinálni, de neki nem véletlen ez a végzettsége. Dobd ki a hiúságod, és újulj meg! Mi Kovács Marcella Lolát preferáljuk leginkább. Ki tudná megmondani milyen stílusú férfi kell a nőknek, ha nem egy nő? Ha pedig elsőre csak kis inspirációgyűjtésre veszed rá magad, kattints ide most induló cikksorozatunkhoz, ahol mi is adunk pár tanácsot.

Személyi edző

Megvan, hogy újévkor megfogadtad, hogy idén rendszeresen a konditeremben fogsz lógni? Aztán később jött az, hogy mi lenne, ha csak otthon edzegetnél, és végül semmi. Most hagyd abba a halogatást, és menj el egy személyi edzőhöz, mert megéri az árát. Vele tutira eléred a célt, pontos edzésterve lesz jó előre, és nem fogod lemondani sem, mert a pénztárcád bánná. Az Oxygén Fitness Naphegy szakembereiben nem fogsz csalódni. Pláne, hogy 41 edző közül választhatod ki a neked megfelelőt.

Ha pedig már ott megakadsz, hogy mégis mit vigyél magaddal a terembe, ez a cikk segíteni fog.

Coach

Nem a Coelho idézetek fognak rendbe tenni, ha a béka segge alatt vagy, hanem egy coach. Bármilyen nagy klisének is tűnik, ha belül rendben vagy, az kívül is látszani fog. Muszáj, hogy legyen egy egészséges önbizalmad. Bátran ajánljuk Herendi Miklóst, aki remek szakember, és kiváló tanácsokkal fog ellátni.

Kommentben várjuk a véleményed, hogy neked mi vált be, vagy mit próbáltál már.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon