A New Balance legújabb sneakere nem lesz túl népszerű Manchesterben

Hivatalosan is bemutatták az LFC x NB Fresh Foam Cruzot, amely a látszat ellenére nem egy brit szappanoperahős, hanem a legújabb New Balance Fresh Foam-technológiával kifejlesztett futócipő.

Az alapcsukával ugye már találkozhattunk, a Fresh Foam Cruz-termékcsalád legújabb kiegészítőjét ugyanakkor a Liverpool FC 2018/19-es kampányához érkezett. Annyit mindenképp érdemes elmondanunk róla, hogy

Nemcsak futni, hanem császkálni is remek érzés lehet benne, és nem csak a Mersey-parton.

A csuka dizájnja is nagyon rendben van: visszafogott, letisztult, mégis elegáns megjelenést kapott. A szürkésfehér „pikkelyű” lábbelinek nagyon jól áll a habfehér talp, erre jönnek rá a vörös varrások, koronaként pedig a Liverpool FC klubcímere. A cipőt nem csak a vörösök rajongóinak ajánlják, hiszen egy fehér pólóval és egy farmerrel lazán, mégis elegánsan ruccanhatunk ki mondjuk a parkba vagy egy sétára. Bár tény, hogy Manchesterben nem igazán lesz népszerű darab.

A cipőt 80 fontért, azaz kb. 30 ezer forintért lehet előrendelni, továbbá ha valaki a Brit-szigeteken tartózkodna, akkor a Liverpool FC írországi és brit márkaboltjaiban is megvásárolhatja a jövő héttől.

És hogy a focinál és a New Balance-nél maradjunk:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon