Azt szögezzük le, hogy karórák mindig is voltak, és mindig is lesznek. Attól függetlenül, hogy milyen extra funkciókkal vagy különös dizájnnal vértezik fel az egyik legkedveltebb kiegészítőt.

A Sony azonban most tényleg gondoskodott arról, hogy eléggé átfogalmazzuk magunkban azt, amit eddig a karórákról gondoltunk, ugyanis egy igen merész koncepcióval állt elő:

Azért azt tegyük hozzá, hogy már próbálkoztak valami hasonlóval Japánban – azokat az E-Ink órákat viszont csak fekete-fehér kiszerelésben készítették el, ráadásul olyan vastagra sikeredtek, mint általában az okosórák, amelyek viszont annyi pénzért sokkal több mindent tudnak. Ezek az E-ink karórák viszont tényleg baromi vékonyra sikeredtek, ráadásul már nem csak fekete-fehérben pompáznak, hiszen képesek alakot váltani.

Ez az óra bizonyára nem fog zavarni a napi rutin során, mert nemcsak nagyon vékony, de hihetetlen könnyű is – az már egy másik kérdés, hogy a különös textúra, meg úgy en bloc az egyedi dizájn nem fog mindenkit lenyűgözni, de valószínűleg nem is ez a Sony célja. Egyébként textúraváltó anyagból szemüveget, szemüvegtokot és nyakláncot is készítenek.

Ez is érdekelhet:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon