Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A jövőt már megannyiszor elképzeltük és megfestettük. A Vissza a jövőbe 2-ben repülő autókat és önbefűző cipőket álmodtak meg 2015-re, és bár a jóslat nem teljesen vált be, a Nike – ha a kultfilm tiszteletére is, de – legyártotta az ikonikus csukát, a repülő autók pedig már a fasorban gyülekeznek.

Itt jön képbe a C2H4, köznapi nevén etilén, ezúttal viszont egy rendhagyó, futurisztikus projektjeiről elhíresült tervezőcsapattal állunk szemben.

Bár lehet, hogy akkorra már olyannyira automatizált lesz minden, hogy az aktatologatás és az irodai semmittevés letűnt dolognak fog számítani.

Másrészt jó kérdés, hogy miért vetnek be harmincéves technológiai elemeket a projektfotókon – nézd azokat a gépeket! –, miközben a jövőt ábrázolják, arról nem is beszélve, hogy a kapszulakollekciót elnézve néha az a benyomásunk, hogy nem irodai dolgozók, hanem egy matektáborból – deviáns viselkedés miatt hazazavart – lázadócsapat áll velünk szemben.

És az arcokat elnézve, a ki igazi, ki nem kérdés is ismét aktuálissá válik. De hagyjuk a rinyát, maga a kollekció ha nem is túl szexi, mindenképpen érdekes, és legalább van egy sztori az egész mögött.

 

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.