Ja, hogy nincs bankod? Az szívás, ugyanis napokon belül kalapács alá kerül az MTI egyik legbrutálisabb csónakja, a Pressure Makes Diamonds.

A 2015-ben gyártott versenymotorcsónakot két darab QC4V Mercury motor hajtja, amelyek teljesítménye egyenként 1350 lóerő, így a powerboat akár a 330 km/h-s sebességet is elérheti.

Hogy a sebesség mértéktelen élvezetébe ne rondítsanak bele olyan gondolatok, mint hogy "ha most megborulok, mi lesz szegény anyámmal?", arról a versenyautókéhoz hasonló bukókeret, az ötpontos biztonsági öv és számos vészkijárat gondoskodik, de a sportosság mellett az MTI a luxussal sem maradt adós: a légkondicionált pilótafülkében negyvenezer (!) wattos sztereó hangszórók és komplett multimédiás rendszer szolgálja az utasok szórakoztatását, akik a legkényelmesebb olasz bőrülésekben hasíthatják a vizet, miközben ledarálják a Harry Potter összest.

Hogy mennyiért fog elmenni a csodahajó, arra tippelni sem tudunk, de az biztos, hogy néhány éve még egymillió dollárért hirdették az Xtremepowerboats.com-on, vagyis minden bizonnyal választanod kell a Lambó és a csónak között.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Hamarosan szó szerint beérhet az ehető Budapest koncepció

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés