A Bang & Olufsen már egy éve elkápráztatott minket a különleges szárnyas megoldású tévéjével, most pedig a 8K felbontású képernyővel igazi luxustermék vált belőle.

A kiváló minőségű hangrendszereiről ismert Bang & Olufsen egy éve mutatta be az LG-vel közösen készített tévéjét, és a Beovision Harmony érdekessége, hogy kikapcsolt állapotban tölgyfából készült szárnyas panelek mögé süllyeszthető el.

Repülni nem tud, mégis magával ragad a Bang & Olufsen szárnyas tévéje

A dán elektronikai cikkeket gyártó cég bemutatta a Beovision Harmony névre keresztelt televíziót, amely egy rendhagyó megoldással a nappali látványosságává szeretne válni.

Most pedig itt a még nagyobb, 88 colos képátlójú változat, aminek az LG által gyártott OLED képernyője már 8K felbontású. A gyorsabb processzorral szerelt készülék mesterséges intelligenciával dolgozik azon, hogy minél jobb minőségű képet adjon.

A Bang & Olufsen tévéjét háromcsatornás beépített hangrendszerrel szerelték, de természetesen arra is lehetőség van, hogy vezeték nélkül kössük hozzá a márka hangszóróit, így akár 7.1-es térhangzást is létrehozhatunk a szobában.

Már a 77 colos, 4K felbontású Beovision Harmony 18 500 eurós ára is figyelemreméltó volt, de a nagyobb méret és

a jobb felbontású panel miatt a 8K változat ennél is sokkal többe, 46 500 euróba kerül, ami 16 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Magyarországra is megérkezett a Samsung keret nélküli tévéje

A Q950 annyiba kerül, mint egy autó, de olyan dolgokat tud, amit más tévék nem nagyon.

És ezt olvastad már?
12 hotel a világban, ami szó szerint egy külön kategóriát képez
További cikkeink a témában