Az Adidas az elmúlt időszakban többek között hosszú távú együttműködési szerződést kötött a Dragon Ball Z franchise-zal, hogy a sorozat legfontosabb szereplőiből ihletet merítve különleges snekaereket eszkábáljanak a német sportszergyártó szakemberei.

De volt még bőven az Adidas tarsolyában, a sportszergyártó konszern ugyanis elhatározta magát egy olyan sneakerkollekció mellett, amely a Trónok Harca (Game of Thrones) sikersorozatból inspirálódott. A legelső csukát a Starkok kapták, majd jött két újabb UltraBoost, amelyek a Targaryen-ház előtt tisztelegtek. Azóta az Éjjeli Őrség és a Lannister-ház is kapott egy-egy csukát, a hat darabból álló kollekció pedig így most már mondhatni teljes.

A Stark-cipők: jobb közép és bal alsó darabok; A Targaryen-sneakerek: bal felső és jobb felső; Az Éjjeli Őrségé a bal középső; A Lannisteré pedig a jobb alsó

A cipők sarkánál egyébként a házak jelmondatai olvashatók: Winter Is Coming (Közeleg a tél), vagy Hear Me Roar (Halld üvöltésem), és a kapszulakollekciót a nyolcadik szezon áprilisi premierje előtt, feltehetőleg márciusban tervezik piacra dobni. Addig is szemezgess velük:

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Külön falut alapítottak, ahol új életet lehelnek a fiatalokba Koreában