Ezeket a nem mindennapi szálláshelyeket még nézegetni is egy élmény. Vegyük sorra az öt legkülönlegesebbet, legdizájnosabbat és nem mellesleg legdrágábbat.

Iglo hotel – Északi-sark

Bizonyítottan a világ legészakibb szállodája. 105 000 dollárért (azaz több mint 30 millió forintért) lehet kipróbálni, ami két éjszaka szállást tartalmaz egy üvegkupolában a norvégiai Svalbardban, az utazást az északi sarkra, egy éjszakát az igluban és az étkezést.

 Palms Empathy Suite – Las Vegas

A lakosztály Damien Hirst brit művész remekműve. Négy hálószobát kínál, két emeletes és természetesen a Stripre néz. 100 000 dollárba (30 millió forintba) kerül éjszakánként, ez tartalmazza a 24 órás inasszolgálatot, a privát túrákat, menő klubokat és 10 000 dollárt, amit el lehet játszani.

Royal President Penthouse lakosztály – Genf

Európa legnagyobb lakosztálya számtalan hírességet látott már vendégül. 12 luxus hálószobát tartalmaz, és lélegzetelállító kilátást kínál. Amit összesen 24 ember élvezhet, 80 000 dollárért (azaz 24 millió forintért), ami fejenként „csak” 3333 dollár („alig” 1 millió forint), ha teljes a kihasználtság.

Mark Penthouse lakosztály – New York

Észak-Amerika legnagyobb szálloda lakosztálya, még Meghan Markle is megszállt itt. A 75 000 dolláros (22,5 millió forint) éjszakánkénti ár tartalmazza a Central parkra néző kilátást és az étkezést, amit természetesem Michelin-csillagos séfek szolgáltatnak.

Muraka The Conrad Maldives – Maldív-szigetek

A világ első vízalatti lakosztálya, ami az Indiai óceán alatt található. 50 000 dollárba (15 millió forintba) kerül éjszakánként, de minimum 4 éjszakát kell foglalni. Annyi idő alatt az ember egészen biztosan magáévá teszi a víz alatti életérzést.

Melyiket próbálnád ki?

via

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában