Ez nem vicc. Ez olyan komoly, hogy mutatjuk is, hogy csatlakozhatsz hozzánk a legszebb olasz tavon csapatni, sőt, akár nyerhetsz is!

Emlékeztek még arra, hogy pár hónappal ezelőtt felbukkant egy anyag a Playeren, melyben thaiföldi kirendeltségünk nagy büszkeséggel emelte a magasba a playeres ernyőt? Hát van egy jó hírünk! A csapat közelebb jött, hogy a most induló nyári szezonban karnyújtásnyira legyen tőlünk és tőletek! Emberek, figyelem: kinyitott a Player kite suli!

Lefi és Viki már a spájzban vannak!

Legalábbis az olasz spájzban. A skacok a tó északi részénél (Gera Lario) húzták fel az alaptábort (Milánótól egy órára), és itt rendelnek. Ha már úgyis le akartad ellenőrizni George Clooney által is favorizált elképesztő szépségű tavat, akkor itt a pont az i-re. Gyere, és tanulj meg kite-ozni közben velünk a nyáron!

Van-e szebb annál, mint megtanulni kite-ozni a nyáron a Comói-tónál, a Playerrel?

Hát, szerintünk ez nem kérdés. A tó vize a nyár közepére 23-25 fokosra melegszik, tökéletes hőmérséklet ez a sport elsajátításához. A tavat körbeölelő hegyek látványa pazar, ha a Comói-tó egy hölgy lenne, akkor az életünket kötnénk vele össze szó nélkül. 

Jó, de hogy kell ezt az egészet elképzelni?

A téli szezont a srácok Thaiföldön töltötték, ott egy kicsit más a dolog.

Nem csak a háttér különbözik minden eddigi helytől, az oktatás is teljesen másképp zajlik. Amit Thaiföldön három nap alatt tanulhat meg valaki, itt már az első nap elérheti.

Hogy mi a titok? A teljesen kezdők délelőtt kapnak egy rövid elméleti oktatást a parton – csak az alapok, majd rögtön hajóra is szállnak, ahol néhány útmutatást követően rögtön ugorhat is a mélyvízbe, ahol mehet élesben a móka. Az instruktor a hajóval végig követi a tanulókat, akiknek így minden helyzetben tanácsot tud adni – miközben teljes biztonságban érezhetik magukat.

Perfekt helyszín az alapokra, és még jobb helyszín a fejlődésre – a tó sima vízfelszínén minden adott, hogy bárki könnyen elsajátítsa ezt a sportot, ami aztán masszívan átalakítja majd az életed, és folyton azt fogod lesni, mikor fúj már újra a szél, vagy éppen, hogy hova menj nyaralni, ahol lehet kite-ozni!

Na jó, elmondjuk, pontosan hol, és hogy...

Bejön a dolog? Indulnál is kite-ozni a Comói-tóra? Ezt akkor kétféleképpen teheted meg:

  • felveszed a kapcsolatot a csapattal, vagy
  • játszol a Playerrel és fohászkodsz, hogy az az istenség, aki a nyereménysörökről is dönteni szokott, a te neved húzza ki a kalapból, és ezáltal eljuttat egy kétnapos kite-ozásra.*

Játék és mese

A feladat a következő: küldj egy képet magadról (egy jó szelfi, hm?) a [email protected] címre, aminek a hátterében ez a cikk van megnyitva a számítógépeden, a tárgy sorba írd azt, hogy 'Player kite suli'. Tedd meg mindezt 2016.06.10-ig, majd bízz a sorsban, és addig ne vegyél ki szabadságot, hátha te leszel a szerencsés, aki a nyáron megtanul ezzel a szép playeres ernyővel kite-ozni!

*A nyeremény a kétnapos oktatás, a kapcsolódó többi költséget a szerencsés nyertes állja (utazás, szállás, étel-ital és nagyon sok naptej).

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában