A legtöbb hajót általában két fő célból építik meg, majd terelik ki a vizekre: vagy pragmatikus szempontok miatt (szállítás, utazás), vagy pedig olyan luxusjárműnek tervezik, amely sokkal inkább a magaséletet képviseli, mintsem hogy tengerjárásban vagy funkcionalitásban járjon az élen. Nos, a Scenic Eclipse Discovery Yacht mindkét szerepet tökéletesen ellátja.

A luxusutakra és -túrákra szakosodott Scenic tulajdonában áll a különleges hajó, amely másfél focipályányi hosszú, valamint 114 lakosztályt foglal magába – ezekhez természetesen külön veranda jár, hogy az élmény még nagyobb legyen.

Lakosztályonként legfeljebb két személlyel számolnak, így 228 vendég fér el a luxusjachton, akiknek a feltétlen kényelméről és óhajáról egy közel kétszáz fős személyzet gondoskodik. A hajó nyáron indult útra a Földközi-tengerről, az állomások között pedig az antarktiszi kontinens is ott lesz. Persze közben senki sem unatkozik, hiszen mozi, társalgók, éttermek, pubok és spa is található a hajón, de akár kajakkal vagy elektromos kerékpárral is felfedezheted a környéket, ha egy kis időre kikötnétek valahol.

Ez is érdekelhet:

Ez az expedíciós luxusjacht nem kispályásoknak való

A Damen Game Changerrel igazi Magellán lehetsz.

És ezt olvastad már?
Budapest a legolcsóbb városok egyike a digitális nomádok számára
.