Láttunk már néhány zseniálisan megtervezett, rendhagyó külsővel megáldott e-bringát, ám ez a modell egyelőre viszi a pálmát.

Ha csak egy néhányat kellene kiemelnünk az eddigi kedvencek közül, akkor ott volt például az olaszosan elegáns, az evolúciós csúcsmodell, na meg persze a Noordung angyala is. Most ehhez a táborhoz csatlakozik az Avionics, hiszen hamarosan piacra dobják a saját elektromos kerékpárjukat.

A matt fekete festést helyenként (például a fékkarok és az ülés esetében) jatoba fával egészítették ki. Ebből a hihetetlenül kemény, tömör és tartós faanyagból előszeretettel szoktak parkettát gyártani, ám ezúttal egy egzotikus kétkerekűn kapott helyet. Ez is kellett ahhoz, hogy a járgány ilyen zseniálisan tudja ötvözni a modern minimalizmust a retro stílussal és életérzéssel.

Ha tehát olyan kerékpárral szeretnél villogni az utakon, ami nem hasonlít semmi másra, nem is kell tovább keresgélned. Ennél egyedibbet nehéz lenne találni. Ami pedig a teljesítményét illeti, az 5000 wattos villanymotorral 120 kilométert tehetünk meg egyetlen, 2-3 órát igénybe vevő töltéssel, a végsebessége pedig 58 km/h. Gyorsulási versenyt nyilván nem fogsz nyerni vele, ám így is sokkal erősebb, mint a konkurencia.

Az árazásáról egyelőre nem tudni semmit, persze azért sejteni lehet, hogy olcsó nem lesz. Ha van elég összekuporgatott pénzed, szeptemberben adhatod majd le az erőlendelést az Avionics honlapján.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában