A Levi’s legújabb kollekciójában a 70-es évek köszönnek vissza.

A 2020-as őszi-téli szezonban a Levi’s® a lazább sziluettekre fókuszál, köztük
legújabb női modelljére, a High Loose-ra.

Az inspiráció a 70-es évek újjáéledése, egy kis 2000-es évek beütéssel

A magas derék és az egyenes széles szár hosszítja a lábat, egy igazi statement darabot eredményezve. A köldök felé érő derékkal és a bő szárral a High Loose kicsit a határokat feszegeti. A szabás egyesíti mindazt, ami a legjobb volt a Baggy, a Dad, és a Ribcage modellekben, az eredmény pedig egy kifinomult, modern sziluett.

“A High Loose az egyik legizgalmasabb új sziluettünk. Nőies és előnyös annak köszönhetően, hogy rásimul a természetes derékvonalra, laza a csípőn és egyenes a lábszáron. A magas derék szabott, de mégsem túl szoros. Tökéletesen hozza a korai 2000-es évek trendjei iránti nosztalgiaérzést, amit mindenhol látunk most”

– mondta Jill Guenza, VP, Global Women’s Design at Levi’s®.

A High Loose különböző színekben és koptatásokkal érhető el a feketétől az
indigón át a fakókékig. Emellett High Loose Utility néven született egy pamut-Tencel keverékből készült verzió is cipzáros oldalzsebekkel, élénk kőmosott színben.

És hogy minden kerek legyen

A High Loose nemcsak farmer anyagból érhető el, a Pleated High Loose nadrágok erős pamutanyagból készültek olívazöld és khaki színekben, egy hajtással a derékon és ultraszéles 23 inches szárral.

Tudtad?

Az indigó High Loose vonal pamut puhaságú kenderből készült, ezzel egyike az első olyan Levi’s® Red Tab kollekcióknak, melyek ezt az innovatív anyagot használják. A Cottonized Hemp nevű anyag kenderfonalból készül, amely a gyártási eljárásoknak köszönhetően megjelenésre és érzetre is a pamuthoz hasonlóvá válik. Mivel a kender termesztése kevesebb vizet, vegyszert és termőterületet igényel, az ebből készült farmerek sokkal fenntarthatóbb választást kínálnak.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés