Jared Morse egy egyszerű utahi fickó, aki iszonyú pipa volt azért, mert nincsenek olyan elérhető árú bőrtáskák a piacon, amelyek igazán alkalmasak lennének utazáshoz.

Ez inspirálta végül őt arra, hogy megalapítsa a Kodiak Leather nevű utahi vállalkozást, majd nekilásson a csapatával egy saját bőrtáska kifejlesztésének.

Egy idő után pedig az egész buli annyira beindult, hogy csúcsminőségű, egy életen át tartó darabokat kezdtek el gyártani.

Egy erős utazótáskát akartak, amely képes kibírni egy egyhetes alaszkai kalandot is, ugyanakkor a stílusos megjelenés, a funkcionalitás, valamint az egyszerűség is prioritás volt. Egy olyan táska, amely elég jó ahhoz, hogy veled lehessen egy üzleti út, de akár egy családi kirándulás során is.

És hogy miért bivalybőr? Mert szinte egyáltalán nem kopik vagy nyúlik, és jól bírja a magas hőt.

Vastagabb, mégis légáteresztőbb a szarvasmarhabőrnél, így nem csoda, hogy bivalybőrt gyakran katonai felszerelések elkészítéséhez is használják. Ugyanakkor amellett, hogy nagyon szívós, a karbantartása egyszerű, nem igényel különösebb odafigyelést és gondozást a többi bőrhöz képest.

Az ára 200 dollár (kb. 51 ezer forint + 8 ezer a postaköltség), amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, itt megrendelheted.

Ez is érdekelhet:
{https://player.hu/highlife/ot-ferfi-taska/}

És ezt olvastad már?
És tényleg elkészült: íme a pixel ízű kóla