Jon Bon Jovi olyan, mint a járda közepére épített villanypózna. Lehet szeretni, nem szeretni, de csak úgy elmenni mellette alig.

Egy popsztár pedig nem kerülhet akárhogy a színpadra vagy a címlapra. Főleg nem úgy, hogy később elfelejtsék. Nagyjából ez a felfogás jellemezhette hősünket a banda alakulása utáni időszakban.

Mert ha össze kéne foglalni azt, hogyan festett Jon Bon Jovi azokban a forró nyolcvanas években, azt mondhatnánk, hogy önmaga paródiája volt.

Mintha csak lett volna egy tök átlagos arc, John Francis Bongiovi, egy New Jersey-i nyárspolgár,

  • akit a sok ülés után olykor üldözni kezd az aranyere,
  • aki csak azért szavaz Ronald Reagenre, mert bírta rádiósriporterként,
  • és akire az anyja nagyon berág, ha nem viszi vissza az üres befőttesüvegeket.
Hellószia! Neked bejön ez a szitu?

Szóval itt ez a hétköznapi arc, John Francis Bongiovi, aki húzza az igát a hétköznapok viharában, erre jön ez a kibebaszott popsztár, Jon Bon Jovi, aki a bőrébe bújik, majd úgy dönt, hogy szétszívatja szerencsétlen pojácát. A végletekig kiparodizálja őt, de úgy, hogy közben fullba nyomja a kretént.

Pedig azt nem szabad.

Persze arra gondolni se merünk, hogy a jó öreg Jon Bon Jovi ezeket az outfiteket – vagy minek lehet ezeket nevezni? – komolyan gondolta. Akkora energiák szabadulnak ránk ugyanis ezekből a képekből, hogy alig győzzük kapdosni a feleseket, pedig minket az egyik legkomolyabb magyar X-akta se vágott gajra.

Néhánynak simán bérelt helye lehetne valamelyik ékes Kiszel Tünde-naptárban, főleg az a fotó, amelyiken megvillan a piros magassarkú csizma, a leopárdmintás cicanaci, és a feledhetetlen Bözsi mama-haj, mert anélkül ugye minek.

Ennél az outfitnél ma már Sandokan és egy törpe puli interdimenzionális gyermeke is Tinder-kelendőbb, miután a mezőföldi pusztán belecsapott vagy hatszor a villám, és megerőszakolta a késésben lévő felcsúti kisvasút. De persze kik vagyunk mi, hogy a fotelből ítélkezzünk. Jöjjön hát!

Mentségére szóljon, hogy azokban az években több pop- és rocksztár is durván cifrára vette a figurát. Egyébként Bon Jon Jovi láthatóan kinőtte ezt a korszakot, ugyanis most egy picikét másképpen fest. Úgyis fogalmazhatnánk, hogy emberformája van, és a hatvanhoz közel egész jól tartja magát.

Hát igen, hogy Endre bá szavaival éljünk: ilyen a showbiznisz!

Ezt is ajánljuk:

Durván tolta a férfierotikát David Hasselhoff a nyolcvanas években

Ezek a képek simán átperzselik a retinádat!

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés