Clint Eastwood minden kétséget kizáróan a világ egyik leghíresebb színésze, éppen ezért csak a neve miatt egyből nagyot ugrik egy ingatlan értéke. Jelenleg 9.75 millió dollárt kell kicsengetnie annak, aki megvenné tőle ezt a hagyományos stílusú ingatlant.

Igazán fényűző és überluxus álomotthonokból már rengeteget mutattunk be, ám ehhez fogható, kevésbé hivalkodó birtokból csak keveset. Persze nem arról van szó, hogy ez a kúria ne elégítené ki a lakóinak minden igényét, csupán arról, hogy nem a modern mintákat, hanem inkább a falusias dizájnt követi, ám éppen ettől válik otthonossá, meleggé és barátságossá.

A kis híján 650 négyzetméteres, egyszintes ingatlan 6 hálószobával és 6 teljességgel felszerelt fürdővel rendelkezik. Az értékét nagyban növeli, hogy minden helyiségből gyönyörű a kilátás, hiszen egész Kalifornia egyik legelőbb részén (Pebble Beach) fekszik.

A jelenleg 86 éves színészlegenda még 1994-ben vásárolta meg magának ezt az otthont, méghozzá 3.9 millió dollárért, majd be is költözött a feleségével és gyermekeivel együtt.

A jókora birtokon elterülő családi ház központjában egy tölgyfákkal árnyékolt udvar található, aminek közepén egy szökőkút és egy szabadtéri tűzhely is akad. Egy további kisebb lakosztály szintén tartozik a házhoz, ahol a személyzet húzhatja meg magát. Akárki is költözhet majd be ebbe a hangulatos kúriába, az tuti, hogy Kalifornia egyik legelőkelőbb otthona lesz az övé.

(via)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában