A széles nyak az új kockásing, avagy őszi trendradar következik.

2017 őszének domináns színei

Ha egy adott évszak meghatározó színeit keressük, akkor érdemes először meglesni, mi történik a kifutókon; ugyanis ha a boltokba nem is feltétlenül kerülnek be a high-end runway darabjai, a színek, minták, anyagok és fazonok mind-mind előrejelzik, milyen darabokba fogunk leginkább belefutni a népszerű üzletláncokban. A fashion week-eken pedig kitűnt, hogy 2017 őszének legfőbb színei a bordó, a szilva, a padlizsán, a csokoládébarna és a mohazöld.

Azonban tartsd észben, hogy a divatszínek nem mindenki színei. Ügyelj a választásnál, hogy a neked jól álló színt válaszd ki; azaz a te tónusodhoz illőt. Ha például a te tónusod hideg, akkor hideg színeket válassz, ha inkább a földszínek állnak jól, akkor a meleg tónusokat. (Tónusokról, ha fogalmad sincs, miről beszélünk, itt csináltunk egy nagy tesztet:)

Így lett egy Player-újságíró punkból bizniszmen két óra alatt

Trombita, dobpergés, tratatataaa: itt a Player legnagyobb átalakulása, amit te is simán megtehetsz!

Őszi stílusok és fazonok

Idén a kifutók és a boltok kirakatainak tanulsága után a következő fazontrendeket és stílusokat találtuk a legnépszerűbbnek és legmeghatározóbbnak:

Öv a kabátokra – újra hódit a nagyon elegáns, klasszikus, kémszettes kabátstílus

Még mindig maradtak a kockás minták, de már közel sem annyira, mint a 3 éve visszatért redneck Buffalo kockás minta (a piros és fekete)

Nagy visszatérő a kord anyag

Merész választás, de egyre népszerűbb a bársony a férfidivatban is

A pálmaágat őszi ruhában idén kérdés nélkül a visszahajtható, széles nyakú pulcsik kapják, bő garbós résszel

Új versenyző a hibrid kabát, mely egyszerre praktikus hideg, esős, nyálkás időben, emellett férfias darab

Merész és új darab a zubbony, vagy a vállra vetett kabát

Végül pedig az idei ősz kedveli férfiruhában a laza esésű szabásvonalakat

Mire ügyelj?

Amikor választasz egy ruhadarabot, figyelj, hogy inkább a válladat hangsúlyozza, ne a csípődet. Valamint mindig nézd meg, milyen a testalkatod arányosan az adott darabban: ne érjen a pulcsi az öv alá, különben gorillafelsőtestet csinálsz magadnak, pici lábakkal. Habár az öves kabát tényleg nagyon elegáns és klasszik, csak akkor viseld, ha nem terebélyesedtél meg annyira deréktájon, mivel az öv sokszoros hasat tud csinálni vizuálisan.

Emellett érdemes maximum négy színt viselned egyszerre, és egy színnek ne nagyon viseld több árnyalatát egyszerre magadon; például a mohazöld és a barna együttesétől odvas fának festhetsz, amit nem hisszük, hogy akarsz. Kombináld a világosat és a sötétet megfelelő arányban és hordj olyan darabokat, melyeket nem érzel annyira testidegennek – de azért merj újítani is, mert jó dolog és a szebbik nem szemében is pluszpont, ha fél szemmel követed a trendeket a gardróbodban is!

YURKOV

A stílustippeket köszönjük a YURKOV stílustanácsadóinak, akik együttműködő partnereink a sorozatban. Ha azzal is gondod van, milyen nyakú póló áll jól a válladhoz vagy épp melyik színben tűnsz sármosnak és nem betegesnek, akkor nagyon ajánljuk őket, mert vállalatoknak és magánszemélyeknek is személyre szabott stílustippeket adnak. Itt nézheted meg, mivel foglalkoznak pontosan - nem is hinnéd, mennyi mindenben tudnak segíteni, hogy sikeres, menő és stílusos legyél az életed hátralévő részére!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés