Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az a tekintet! Az a hajszerkezet! Az az ing alól lezserül kikukucskáló prém! Igen, Hoff nagyon élte a nyolcvanas éveket. Mutatunk néhány képet, amitől annak idején megvesztek a nők, a férfiakat pedig megette a sárga irigység.

David Hasselhoff egy igazi istencsászár! Nemcsak színészkedni tud (most ne menjünk bele abba, hogy mennyire), de énekel is, és producerként is állja a sarat. Fun fact: a pali a legnézettebb tévés személyiségként simán bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, szóval nem igazán érdemes megkérdőjelezni azt, hogy nyomot hagyott a világon.

Akkor robbant a Hoff-bomba, amikor megkapta Michael Knight szerepét a Knight Rider című sorozatban, aminek főcímdalát valószínűleg két generáció álmából felébresztve is simán el tudná dúdolni. Aztán ő volt Mitch Buchannon a Baywatch-ban, szóval máris fel tudtuk sorolni két szerepét, amivel több millió kamasz világképét sikerült neki pozitív irányba ferdíteni. Miatta tudjuk, hogy jófiúnak lenni azért éri meg, mert a helyesen cselekvők előbb-utóbb kapnak egy beszélő, helyből ugrató kocsit, arról nem is beszélve, hogy fürdőruhában, lassítva rohangáló szexbombák állnak sorba az ajtaja előtt.

Szóval David rendesen kiszívta a kilencszázas évek utolsó húsz százalékának velejét, és még ma is nyomja, ha képernyőközelbe vagy színpadra engedik. (A totálbebaszott padlóról evést most hagyjuk! Maradjunk annyiban, hogy egy ilyen formátum akkor és annyit ihat, onnan és azt ehet, amit, amennyit és ahonnan csak akar. Vita lezárva.)

Na de azt tudod-e, hogy Hoff a fentieken kívül a divat világába is belehasalt azzal a nagyonszekszin sercegő mellszőrével? Merthogy igen, és nem is akárhogyan. Ezek a most következő fotók simán átperzselik a retinádat! Mi szóltunk.

(Maradj képben, mert a végére hagytuk a legjobbat.)

És akkor következzen a modellkarrier csúcsa! Ezen a nagyon korai képen ugyanis Hoff egy biciklipumpareklám hőseként jól láthatóan azon filózik, hogy most akkor megérte-e ezért a hakniért megdugni a bicikliboltos csávó csúnyácska lányát. Ott van az arcán minden fájdalom.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.